Oyun İçi Sorun !
Moderatör: Moderatörler
-
- Server Ip/DNS: csxx. Csduragi.com
- Clan İsmi: kaoS GamınG
- İletişim:
Oyun İçi Sorun !
[@Bilinmeyen Etiket] adamı banladık ama yonetim ekibime soylemis 10 15 dkkaya serverimiz gidicek demis suan evde degilim masıl önlem alıcagimi bilmiyorum sizden yardim almak istiyorum yetkiyle degil makıneyke fln saldırıyo @CSmiLeFaCe
Link: | |
Linklerini gizle |
Oyun İçi Sorun !
Makine ile saldırması mslerin fırlamasına sebep verir, eğer öyle bir şey olursa yazın. Ama nick muhabbetine gelir ise yeniden yazın. Bu saldıranlardan korkmayın, asıl onların sizden korkması lazım. Yanlış bir şey yapmadıysanız ip kurulumunda bir şey olmaz. Güvenceniz kendiniz olun yeterli.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Oyun İçi Sorun !
Suan loglardan modmine buruyorlar evde degilim suanda sizin bana söylediklerinizi harfiyen yonetimime yaptırıyorum
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 881
Oyun İçi Sorun !
O Adam Burda Olsaydı Rahatça Davalık Edebilirdiniz. Oda Sizi Çok Rahat Dava Edebilirdi. @Mustafa Kemal1
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 255
Oyun İçi Sorun !
Merhabalar, Bu Konu Hakkında Size Yardımcı Olacağım Aynı Sorun Bendede Var Size Vereceğim Eklenti Sayesinde Bunu Engelliye Bilirsiniz Teşekkürler. 

Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Oyun İçi Sorun !
Anlamadım. ?Ktalko yazdı:O Adam Burda Olsaydı Rahatça Davalık Edebilirdiniz. Oda Sizi Çok Rahat Dava Edebilirdi. @Mustafa Kemal1
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 881
Oyun İçi Sorun !
Şu Şekilde Söyliyeyim Loglardan Alıp Oyun Açık Vs. Diye Dava Edebilirsiniz Diye Düşünüyorum. Sizinde O Tarafa Attığınız Ddos İle Oda Size Dava Açabilir.Mustafa Kemal1 yazdı:Anlamadım. ?Ktalko yazdı:O Adam Burda Olsaydı Rahatça Davalık Edebilirdiniz. Oda Sizi Çok Rahat Dava Edebilirdi. @Mustafa Kemal1

Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Oyun İçi Sorun !
bu dava sıkıyıo ya brkere acılmıstı arkadasa acan pısman old gerı cektı ugrasmak ıstemıyorumKtalko yazdı:Şu Şekilde Söyliyeyim Loglardan Alıp Oyun Açık Vs. Diye Dava Edebilirsiniz Diye Düşünüyorum. Sizinde O Tarafa Attığınız Ddos İle Oda Size Dava Açabilir.Mustafa Kemal1 yazdı:Anlamadım. ?Ktalko yazdı:O Adam Burda Olsaydı Rahatça Davalık Edebilirdiniz. Oda Sizi Çok Rahat Dava Edebilirdi. @Mustafa Kemal1
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs78.csduragi.com
- Clan İsmi: GLOBAL ELITE
Oyun İçi Sorun !
İşini görecektir.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |