CSmiLeFaCe yazdı:girdiği zaman konsola status yazıp çıkanları buraya kopyalar mısınız? Birde hangisi olduğunu belirtin.
Bizim çözümümüz gecici olarak koruor loglarfan ipsini alıp modemıne vurmak buda onu sınır ediyor benim tavsiyem kesinlikle geleni banlamaa kalkmayın dokusu olan dısında herkez ban yer!
Bize dadanması yaptığı en büyük hata olur zaten. Dadandığı gibi nasıl yapıyor diye araştırırım ve bulmam uzun sürmez, akabinde fixlerim burada paylaşırım zaten diğer eklentileri paylaştığım gibi. http://www.csplugin.com/2016/11/hltvhil ... lleme.html bu açık aynı zamanda banlanmayıda engelliyordu, onuda eklenti ile engellemiştim.
oCezaMelegi yazdı:Amenjra denen adamın yerini biz tespit ettik en kısa zamanda şikayet edicez.
Biz sordugumuzda cevap vermedi gerek imparatorun tssinde sordumuza cvp vermedi gerekde bizde biz banlamadık adamı önceki yorumda belirrtim banladımız takdirde rahat bırakmayacagini söyledi çözüm bulasıya kadar kayıtlı uye verdik sonrasında tsden ckkı arkadından banladım ve isim segistirme engel pluginşnş kurdum ama bu adamı herseyi göze alarak barındırann bir server uyarı almalodır.
oCezaMelegi yazdı:Amenjra denen adamın yerini biz tespit ettik en kısa zamanda şikayet edicez.
Biz sordugumuzda cevap vermedi gerek imparatorun tssinde sordumuza cvp vermedi gerekde bizde biz banlamadık adamı önceki yorumda belirrtim banladımız takdirde rahat bırakmayacagini söyledi çözüm bulasıya kadar kayıtlı uye verdik sonrasında tsden ckkı arkadından banladım ve isim segistirme engel pluginşnş kurdum ama bu adamı herseyi göze alarak barındırann bir server uyarı almalodır.
Bizde merak etmeyin en kısa zamanda yeterli kanıt bulduğumuzda halledicez.Gönlünüz rahat olsun