Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

pro server ping

Oyunda karşılaştığınız hatalar , oyun hakkında genel bilgiler

Moderatör: Moderatörler

Konu Sahibi
csottomanspro

pro server ping

Mesaj gönderen csottomanspro »

iyi akşamlar, ben cs12net ve cs22com un sahibiyim. Serverımız CSDurağı sunucusunun genel doluluk saatlerinde kasmaya başlıyor. İki serverımda da aynı eklentiler kurulu fakat cs22com da %20 cpu gösterir iken cs12.netde %35 cpu hatta bazen %40 gösteriyor. Bu yüksek cpu değeri serverdaki eklentileri kaldırmamıza rağmen düşmüyor. Tek düştüğü zamanlar ise CSDurağı sunucunun genel doluluk oranı azaldığında. Gerekli kontrollerin yapılıp mümkünse ayarlanmasını cs12.net' in pro sw makınelerınde olmadıgını dusunuyoruz bunun duzeltılmesını CSDurağı tarafından talep ediyoruz.
[@Bilinmeyen Etiket]

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

emirsandal
Server Ip/DNS: CSxx.CSDuragi.COM
Clan İsmi: no souNd
İletişim:

pro server ping

Mesaj gönderen emirsandal »

Heralde sunucunuza bot , ping , ddos saldırısı atıyorlar. Veya sunucunun kurulu olduğu makinaya biraz yüklenmişler.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Taha Demirbaş
İletişim:

pro server ping

Mesaj gönderen Taha Demirbaş »

Sunucunuzda kullandığınız eklentilerin ağır olabileceğini düşündüğünüz eklentileri kaldırarak gözlemleyin. Biz gerekli koşullar sağlandığında çalışma yapabiliriz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

holigan
Server Ip/DNS: 213.238.173.117
Clan İsmi: Holigan | Clan

pro server ping

Mesaj gönderen holigan »

redarmygaming yazdı:Sunucunuzda kullandığınız eklentilerin ağır olabileceğini düşündüğünüz eklentileri kaldırarak gözlemleyin. Biz gerekli koşullar sağlandığında çalışma yapabiliriz.
1 haftadır sıkıntı yaşamıyordum serverde 3 gün önce bir attack geldi genel birde dün kısa süre GENEL olarak attack geldi.
Onun dışında ara ara ben yoğun saldırı alıyorum özellikle dün oyun sık sık gidip geliyordu.
Bugün bir problem yoktu akşam saatleri gitti geldi yine bir yarım saat daha da problem çıkmadı.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

holigan
Server Ip/DNS: 213.238.173.117
Clan İsmi: Holigan | Clan

pro server ping

Mesaj gönderen holigan »

Arkadaşın problemi eklentilere dayalı olabilir ama ben yaşadığım sorunu belirteyim ona göre bakın yok yere uğraşmasın birde eklentileri kapatıp açmakla.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Taha Demirbaş
İletişim:

pro server ping

Mesaj gönderen Taha Demirbaş »

Sunucu dolu iken cpu yiyor diyor. yüklenen eklentileri ilk önce kontrolü sağlanmalı. iplerdeki proların kasması daha çok eklentilerden kaynaklanmakta. Şuanda genel bir sorun bulunmamaktadır. Bu konu üzerinde yoğunlaşma olması için eklentiler kapalı ikende denenmesi gerekmekte.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala