Oyun sürekli donuyor
Moderatör: Moderatörler
-
Thunderboltx18
Konu Sahibi - Mesajlar: 3
Oyun sürekli donuyor
Sayın yöneticiler artık ilgilenin lütfen şu sorunla. 1 haftadır oyundan zevk bile alamaz oldum çok sık takılmalar oluyor internetten değil donanımdan da değil sadece bu oyundayken yaşanıyor. Bu da kdnin kötü olmasına sebep oluyor. Çözüm bulun lütfen artık.
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
XXXKoRdONXXX
- Server Ip/DNS: 213.238.173.18:27015
- Clan İsmi: RevivaL`Gaming
- İletişim:
Oyun sürekli donuyor
Net ür bir donma yaşıyorsunuz ? daha detaylı şekilde anlatırsan yardımcı olurum Sadece sendemi donuyor yoksa server mi donuyor veya server donuyorda
say' dan bıseyler yazabılıormusunuz ? veya sv donukken res atınca düzelme oldumu ??
say' dan bıseyler yazabılıormusunuz ? veya sv donukken res atınca düzelme oldumu ??
| Linklerini gizle |
-
Thunderboltx18
Oyun sürekli donuyor
Serverdan kaynaklı değil sanırsam çünkü her serverda yaşıyorum bu sorunu. Csdurağı sunucusu üzerinden kaynaklanıyordur belki ya da bende öyle. Ayrıca oyuna girerken HTTP/1.1 503 Service Temporarily Unavailable hatası alıyorum, bazen de oyun durdurdu diye kapatıyor. Son 1 haftadır anlayamadım ben de.XXXKoRdONXXX yazdı:Net ür bir donma yaşıyorsunuz ? daha detaylı şekilde anlatırsan yardımcı olurum Sadece sendemi donuyor yoksa server mi donuyor veya server donuyorda
| Linklerini gizle |
-
XXXKoRdONXXX
- Server Ip/DNS: 213.238.173.18:27015
- Clan İsmi: RevivaL`Gaming
- İletişim:
Oyun sürekli donuyor
Csduragi serverlerinde hıcbır sorun yok çünkü Büyük ıhtımal sizde bisey var
| Linklerini gizle |
-
Thunderboltx18
Oyun sürekli donuyor
Belki de öyledir. Bazı awp_katkat serverlarında donmalar yaşıyorum ama bugün azaldı biraz.XXXKoRdONXXX yazdı:Csduragi serverlerinde hıcbır sorun yok çünkü Büyük ıhtımal sizde bisey var
| Linklerini gizle |