Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Mrhunterin barındıgı server

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.

dozean
Server Ip/DNS: 213.238.173.48
Clan İsmi: Ayyildiz Tim

Mesaj gönderen dozean »

Beyler alper benim arkadaşım savunmakda en doğal hakkım neden çünkü mr.huntermiş oymuş buymuş alperin saldırıyla alakası ilgisi olmaz zaten birkaç gündür moreli bozuk rica etti yorum atmam için arkadaşın hiçbir suçu yok okadar kolay ise kanıtlansın burda boş iftira atmayın alper soylunun salıdırlarla filan bir ilgisi yok.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

YedekHesap

Mesaj gönderen YedekHesap »

dozean yazdı:Beyler alper benim arkadaşım savunmakda en doğal hakkım neden çünkü mr.huntermiş oymuş buymuş alperin saldırıyla alakası ilgisi olmaz zaten birkaç gündür moreli bozuk rica etti yorum atmam için arkadaşın hiçbir suçu yok okadar kolay ise kanıtlansın burda boş iftira atmayın alper soylunun salıdırlarla filan bir ilgisi yok.
İlk önce teşekkürler dozean korumana müteşekkirim. @CSmiLeFaCe arkadaşım ben bu foruma normalde yasağım kalkana kadar girmeyecektim ki telefonda forum açık benim hep hesapsız şekilde bakmak için girerim foruma ama şöyle bi sıkıntı var hep ismim geçiyor ve söz sahibi olmalıyım diye düşündüm. @Ktalko da arkadaşım. Beni koruyor onada sağolsun aslında @Mustafa Kemal1 bana faceden söyleseniz gelirim konuşmaya anlatın derdinizi derim şu son zamanlarda moralim çok kötü burada anlatmam size tadınız kaçmasın dostum. Mr.Hunter ile konuştum tanıştım iyi bir insan sadece size kızgın saldırı atmak istememiş normalde kendine yenik düşmüş. Ve o WP konuşmasında ben yokum farkındaysanız çünkü ben Yollarımı Hunter ile ayırdım çoktandır. Ben saldırı atmam bakın atmam hiçbir zamanda atmadım attırdığım oldu evet olmadımı oldu? Oy*ny0neticisinde attırdım 10 larca kez. Csdurağında 1 kere attırdım he pişmanmıyım evet SALDIRIDAN NEFRET EDİYORUM ÇÜNKÜ CSYE BAŞLADIĞIMDAN BERİ ama soruyorum @CSmiLeFaCe bile atmış olup özür dilemişken ben sizden özür diledim gelip kabul ettiniz tamam eyvallah ama niye hala yazıyorsunuz Alpersin diye? Ya şu lanet ipler sorgulansın bakılsın? Gerçekten çok saçma konuşuyorsunuz ki bu hesabıda tekrardan ÖZÜR KONUSU açmak için kurdum eğer bi sorununuz var ise benimle BANA FACEBOOK ÜZERİNDEN ULAŞIP TS ÇAĞIRABİLİRSİNİZ. Gerçekten gelirim, Ben 2 haftadır doğru düzgün PC geçmiyorum arkadaşım benim adımı bir daha SALDIRI diye veya o sun bu sun diye lekelemeyin. Ulan zaten Yektanın banladıklarının yarısı benim yarısıda başka bir arkadaştı ben değildim. Neyse dostlarım kalın sağlıcakla birşey olursa konuşucaksanız verirsiniz FACEDEN ts3 adresinizi girerim Hideman ile konuşuruz ama buradan arkamdan söylemeyin. Şikayet Bölümüne açıcam konumu.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

axe01
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: 213.238.173.86
Clan İsmi: KaoS GaminG

Mesaj gönderen axe01 »

ben alper soylu demedim ztn mr hunter dedim

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

YedekHesap

Mesaj gönderen YedekHesap »

axe01 yazdı:ben alper soylu demedim ztn mr hunter dedim
LAN O ADAM nasıl mr.hunter olsun kafanda saksımı kırıldı?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Mustafa Kemal1
Server Ip/DNS: csxx. Csduragi.com
Clan İsmi: kaoS GamınG
İletişim:

Mesaj gönderen Mustafa Kemal1 »

YedekHesap yazdı:
dozean yazdı:Beyler alper benim arkadaşım savunmakda en doğal hakkım neden çünkü mr.huntermiş oymuş buymuş alperin saldırıyla alakası ilgisi olmaz zaten birkaç gündür moreli bozuk rica etti yorum atmam için arkadaşın hiçbir suçu yok okadar kolay ise kanıtlansın burda boş iftira atmayın alper soylunun salıdırlarla filan bir ilgisi yok.
İlk önce teşekkürler dozean korumana müteşekkirim. @CSmiLeFaCe arkadaşım ben bu foruma normalde yasağım kalkana kadar girmeyecektim ki telefonda forum açık benim hep hesapsız şekilde bakmak için girerim foruma ama şöyle bi sıkıntı var hep ismim geçiyor ve söz sahibi olmalıyım diye düşündüm. @Ktalko da arkadaşım. Beni koruyor onada sağolsun aslında @Mustafa Kemal1 bana faceden söyleseniz gelirim konuşmaya anlatın derdinizi derim şu son zamanlarda moralim çok kötü burada anlatmam size tadınız kaçmasın dostum. Mr.Hunter ile konuştum tanıştım iyi bir insan sadece size kızgın saldırı atmak istememiş normalde kendine yenik düşmüş. Ve o WP konuşmasında ben yokum farkındaysanız çünkü ben Yollarımı Hunter ile ayırdım çoktandır. Ben saldırı atmam bakın atmam hiçbir zamanda atmadım attırdığım oldu evet olmadımı oldu? Oy*ny0neticisinde attırdım 10 larca kez. Csdurağında 1 kere attırdım he pişmanmıyım evet SALDIRIDAN NEFRET EDİYORUM ÇÜNKÜ CSYE BAŞLADIĞIMDAN BERİ ama soruyorum @CSmiLeFaCe bile atmış olup özür dilemişken ben sizden özür diledim gelip kabul ettiniz tamam eyvallah ama niye hala yazıyorsunuz Alpersin diye? Ya şu lanet ipler sorgulansın bakılsın? Gerçekten çok saçma konuşuyorsunuz ki bu hesabıda tekrardan ÖZÜR KONUSU açmak için kurdum eğer bi sorununuz var ise benimle BANA FACEBOOK ÜZERİNDEN ULAŞIP TS ÇAĞIRABİLİRSİNİZ. Gerçekten gelirim, Ben 2 haftadır doğru düzgün PC geçmiyorum arkadaşım benim adımı bir daha SALDIRI diye veya o sun bu sun diye lekelemeyin. Ulan zaten Yektanın banladıklarının yarısı benim yarısıda başka bir arkadaştı ben değildim. Neyse dostlarım kalın sağlıcakla birşey olursa konuşucaksanız verirsiniz FACEDEN ts3 adresinizi girerim Hideman ile konuşuruz ama buradan arkamdan söylemeyin. Şikayet Bölümüne açıcam konumu.
senle bır sorunum yok basından gecenlerı bılmesemde bı sıkıntın oldu bellbı bızım oalımız ktalko nun anlamaması sende dıyorsun emırhan bey beta yanı hunter saldırı attı bıze dıye vıdeoda da bellı dıyem oku yekta uzatmayalım konuyu omer bey gelınceye dek kılıtle

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Burada son söz benim değildir. Ufak tefek cevabı belli konularda son noktayı koyar kilitlerim. Biriniz cevap vermez ise konu uzamaz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ktalko
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen Ktalko »

CSOrduSu yazdı:Galiba Sen Alpersoylusun konusmandan belli
Tamam Beni Alper Sandın Sorun Yok.
axe01 yazdı:Ktalko Csordusu ztn bnm hesabim kardesim ne konusuon sen
Axe01'in CSOrduSu Olduğunu Kendin Söylüyorsun.
axe01 yazdı:ben alper soylu demedim ztn mr hunter dedim
Birde Utanmaz Gibi Yalan Söylüyorsun.

Bende Konuyu Toplıyayım. Mr.Hunter Benimde Arkadaşım Arada Görüşür Ederiz. Niye Sadece Csdurağına Saldırı Vs. Özür Dilemesini Bile Söylüyorum. Neden Mr.Hunteri Savunuyorum Diyorsunuz. Savunma Gibi Birşey Söz Konusu Değildir. Mr.Hunter (Gerçek İsmini Vermeme İzin Vermedi) Yüz Yüze Görüşmüzlüğümüz'de Var. Kaosa Saldırdığını Kabul Ediyor. Sebebini İse Bana Söylediği'ni Direk Atayım. "beni tslerine çağırıp kanka çekip csdurağına vuran cfg dileniyorlardı. adonya bunlara saldırıyor diye acıyıp verdiğimde ise diğer gün durduk yere ana avrat sövmeleri sonucu bu saçmalığa girdim"

Bana Bunu Yazdı. İp Adresine Vuruyormusun Dedim (Kendide Ziyaretçi Olarak Bütün Yorumları Okudu) Yine Cevabı Direk Atayım.

"makine hayatımda kullanmadım kullanmayıda düşünmüyorum. makinem ise şuan yok. arkadaşlarıma bile şakasına vurucak site dahi bilmiyorum. kimseninde ip adresi bende değil." Bu Yorumu Yaptı Bana. Csdurağına Saldıran Cfg İsteyipte Cfg Verince Siz Niye Sövüyorsunuz Diye Saldırmış. Sonrasındada Size Saldırmayı Kesmiş. Video Konularına Gelirsek Eski Videolarını Atıyormuş. Cs'ye Dahi Giricek Zamanım Yok Dedi Bana. Konuyu Böyle Toplamış Olayım.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
CSOrduSu

Mesaj gönderen CSOrduSu »

Kardesim Hunter 20 kere tsden dusurdu gitsin kendisine sovenlere karissin swye ne bulasiyor tek bir kisinin yukumlulugunu tum sw cekiyor biz siz saldirin diyemi para ediyoz.veletmisiniz siz bos bos islerle ugrasiyorsunuz saldirmak nedir lan pitbulmusunuz siz saldirinca elinize ne geciyor 30 saniye sw kapa ac yaparim duzelir user kaybina neden olur ama acilir ben biktim saldiri yemekten hunter forumda gelsin bu konunun altina ozur dilesin yoksa ben dava acicam bu saldiri isleri olana arkadasina dahi acicam artik hunter gelip buraya ozur dilicek o dilesin bnde ona kufur edenleri toplucam ozur diletcem..
@Ktalko
Ilet ona

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
CSOrduSu

Mesaj gönderen CSOrduSu »

Ayrica bn alper soylu saldirmadi anlaminda soledim sadece soledim sen alper soylumusun diye

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ktalko
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen Ktalko »

1. Olarak ben saldırmadım beni katma.
2. Olarak servere 1 kere saldırmış ilettim şu mesajınızı yalan dedi. Yani burda yalan söylemezseniz ben mutlu olurum. Tamam yasaklı birinin ağzıyla konuşuyorum ama Laz ı siz de barındırıyorsunuz. Hunter den duydum şikayet konusu açma dedi. Çocuk sizi bırakmış siz onu bırakmıyorsunuz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli