Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Mrhunterin barındıgı server

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

Mustafa Kemal1
Server Ip/DNS: csxx. Csduragi.com
Clan İsmi: kaoS GamınG
İletişim:

Mesaj gönderen Mustafa Kemal1 »

Ktalko yazdı:1. Olarak ben saldırmadım beni katma.
2. Olarak servere 1 kere saldırmış ilettim şu mesajınızı yalan dedi. Yani burda yalan söylemezseniz ben mutlu olurum. Tamam yasaklı birinin ağzıyla konuşuyorum ama Laz ı siz de barındırıyorsunuz. Hunter den duydum şikayet konusu açma dedi. Çocuk sizi bırakmış siz onu bırakmıyorsunuz.
loglara bakılsın laz yasaklandın berı ts gelmısmı :)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ktalko
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen Ktalko »

CSOrduSu yazdı:Kardesim Hunter 20 kere tsden dusurdu gitsin kendisine sovenlere karissin swye ne bulasiyor tek bir kisinin yukumlulugunu tum sw cekiyor biz siz saldirin diyemi para ediyoz.veletmisiniz siz bos bos islerle ugrasiyorsunuz saldirmak nedir lan pitbulmusunuz siz saldirinca elinize ne geciyor 30 saniye sw kapa ac yaparim duzelir user kaybina neden olur ama acilir ben biktim saldiri yemekten hunter forumda gelsin bu konunun altina ozur dilesin yoksa ben dava acicam bu saldiri isleri olana arkadasina dahi acicam artik hunter gelip buraya ozur dilicek o dilesin bnde ona kufur edenleri toplucam ozur diletcem..
@Ktalko
Ilet ona
Bana dürüstçe söyleyebilir misiniz tsnize saldırdı mı? Bana saldırmadığını söylüyor.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

dozean
Server Ip/DNS: 213.238.173.48
Clan İsmi: Ayyildiz Tim

Mesaj gönderen dozean »

ya beyler hunter denilen velet açıkla cfgyle server çökertiyor yabancı forumlardan cfg ile çökertiyor bunlarda fixleniyor makineden filan anladığını sanmıyorum

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Mustafa Kemal1
Server Ip/DNS: csxx. Csduragi.com
Clan İsmi: kaoS GamınG
İletişim:

Mesaj gönderen Mustafa Kemal1 »

Ktalko yazdı:
CSOrduSu yazdı:Kardesim Hunter 20 kere tsden dusurdu gitsin kendisine sovenlere karissin swye ne bulasiyor tek bir kisinin yukumlulugunu tum sw cekiyor biz siz saldirin diyemi para ediyoz.veletmisiniz siz bos bos islerle ugrasiyorsunuz saldirmak nedir lan pitbulmusunuz siz saldirinca elinize ne geciyor 30 saniye sw kapa ac yaparim duzelir user kaybina neden olur ama acilir ben biktim saldiri yemekten hunter forumda gelsin bu konunun altina ozur dilesin yoksa ben dava acicam bu saldiri isleri olana arkadasina dahi acicam artik hunter gelip buraya ozur dilicek o dilesin bnde ona kufur edenleri toplucam ozur diletcem..
@Ktalko
Ilet ona
Bana dürüstçe söyleyebilir misiniz tsnize saldırdı mı? Bana saldırmadığını söylüyor.
BENIM degıl benım serverıma saldırdı mr.savıor un tssıne saldırdı

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
CSOrduSu

Mesaj gönderen CSOrduSu »

Ktalko yazdı:
@Ktalko
Ilet ona
Tsmize deil tsmize gelip ipmize vurdu swmizi cokertti

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ktalko
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen Ktalko »

Kusura Bakmayında Ts'nize Gelip Nasıl İpnizi Alıyor. Swnizi 1 Kere Çökertmiş Ondada Adamdan Birşey İstiyor Verincede Ana Avrat Küfür Etmişsiniz Diye Çökertmiş. Tsnize Gelip İp'nizi Alıyor İse Demekki Yetkili?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
CSOrduSu

Hayir userdi berkay denilen cocuk ipmizi Verdi hallettik onu bit suphelendigimiz daha var ama onuda halledicez cfg isini bilmiyorum ama dedigim gibi swye 1 kere deil tam 5 kere saldiri yapti ilkinde swye sifre katti sste var ztn kaniti o hunter denilen velet gelicek buraya ozurunu dilicek bnde ona kufur edenleri toplayip ozur dileticem

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

axe01
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: 213.238.173.86
Clan İsmi: KaoS GaminG

Mesaj gönderen axe01 »

Ktalko yazdı:1. Olarak ben saldırmadım beni katma.
2. Olarak servere 1 kere saldırmış ilettim şu mesajınızı yalan dedi. Yani burda yalan söylemezseniz ben mutlu olurum. Tamam yasaklı birinin ağzıyla konuşuyorum ama Laz ı siz de barındırıyorsunuz. Hunter den duydum şikayet konusu açma dedi. Çocuk sizi bırakmış siz onu bırakmıyorsunuz.
Sen yancısın galiba o insan oglunda cıkma iblisin lafına kimse inanmaz yalan atmadıgı ne malum gelio saldırıo sonra ben yapmadım oh ne ala

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ktalko
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen Ktalko »

Arkadaşıyım Diye Belirttim. Çift Hesap İle Yazarak Elinize Ne Geçiyor? Serverinize Saldırdı İse Video Alırdı.? O Çocuk 1 Haftadır Pc Zor Geçiyor.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
CSOrduSu

Telefon csordusu pc axe01
Ya sen su hunteri nie savunuyorsun yasakli birini savunmaktan sende ban yiyebilirsin bana suan senin hakkindada haberler geldi simdi solemeyim burda ifsa olursun
[@Bilinmeyen Etiket]
Ilgilenirmisiniz lutfen

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli