Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Mrhunterin barındıgı server

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

Mustafa Kemal1
Server Ip/DNS: csxx. Csduragi.com
Clan İsmi: kaoS GamınG
İletişim:

Mesaj gönderen Mustafa Kemal1 »

bu bıze saldırdıgı https://www.youtube.com/watch?v=lkEF0Q_yEZU
bu bıze herseyı anlatan arkadasına saldrıdıgı https://www.youtube.com/watch?v=aVaR4h-pZB0&t=56s
kesın bunlar da yetersız dersın kardesım benım adam admınlıkle deıgl panelle deıgl cfg yle vuruyor dun serverda oyun oynayamadık rankımız 800 oldu gıne o *** yuzunden

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ktalko
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen Ktalko »

Alper Dostum Sadece. Yetki İle Saldırı Yiyenlere Ömer Tellinin Cevabını Yazdım. Cfg i İle Saldırıyor İse Fix Yer En Kısa Zamanda. Saldırı Yediğinizin Kanıtı Yok Dostum. Ayrıca Mr.Savior İle Mr.Hunter Ortaktı. Ne Olduda Sattılar. Hunteri Kovduğunu Söylüyor. Demekki Zamanında Ordaymış. Ayrıca Dün Serverinizde de Oynadım. Hiç Birşey Olmadı.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
CSOrduSu

Mesaj gönderen CSOrduSu »

Mustafa Kemal1 yazdı:bu bıze saldırdıgı https://www.youtube.com/watch?v=lkEF0Q_yEZU
bu bıze herseyı anlatan arkadasına saldrıdıgı https://www.youtube.com/watch?v=aVaR4h-pZB0&t=56s
kesın bunlar da yetersız dersın kardesım benım adam admınlıkle deıgl panelle deıgl cfg yle vuruyor dun serverda oyun oynayamadık rankımız 800 oldu gıne o *** yuzunden
[@Bilinmeyen Etiket]
Gerekeni yapin lutfen

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
CSOrduSu

Ktalko yazdı:Alper Dostum Sadece. Yetki İle Saldırı Yiyenlere Ömer Tellinin Cevabını Yazdım. Cfg i İle Saldırıyor İse Fix Yer En Kısa Zamanda. Saldırı Yediğinizin Kanıtı Yok Dostum. Ayrıca Mr.Savior İle Mr.Hunter Ortaktı. Ne Olduda Sattılar. Hunteri Kovduğunu Söylüyor. Demekki Zamanında Ordaymış. Ayrıca Dün Serverinizde de Oynadım. Hiç Birşey Olmadı.
Dostuysan demekkki sende onlardansin
Ayrica sen sakamisin kardesim?
Hala kanit yok diosun yukarda gordugun ilk video kaos gaming bizim videoda acikca solenmis Hala neyinin inkari sen bir tedavi ol bence anlama sorunun var

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ktalko
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen Ktalko »

Sen Kimsin de Benim Şahsiyetime Dil Uzatabiliyorsun. Alper Dostum Diyorum. Sen Önce Bi Anla. Alper İle Dostum Mr.Hunter İle Değil. Sizin Videoda Neden Mr.Savior Videonun Ortasınd Videodayım Dediğinde İsim Değiştireyim Diyor? Çünkü Mr.Hunter'in Ortağı. Neden Ts173 Diyince Gidincede Mr.Hunter Yok. Boş Sallamayın. İnsanların Zekasına Laf Edemesin.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
CSOrduSu

Bn kisiye gore laf ediyorum sizin swye saldirdiginin kaniti yok diyorsun mustafanin attigi ilk videoda bize saldiriyor sen bu videoyuda izleyip hala yetersiz kanit diyorsun
Bunu diyorsan ya salaksin yada salak numarasi yapiyorsun alper soyluda simdi onlardan oda bize dusman

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ktalko
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen Ktalko »

CSOrduSu yazdı:Bn kisiye gore laf ediyorum sizin swye saldirdiginin kaniti yok diyorsun mustafanin attigi ilk videoda bize saldiriyor sen bu videoyuda izleyip hala yetersiz kanit diyorsun
Bunu diyorsan ya salaksin yada salak numarasi yapiyorsun alper soyluda simdi onlardan oda bize dusman
@CSmiLeFaCe @redarmygaming Arkadaş Hakaret Ediyor Bana. Şikayetciyim.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
CSOrduSu

Peki sikayetci ol bakalim Baska care birakmadin
Kendine zorla hakaret ettiriyorsun ayrica Adam sana karismamis bise etmemis sen ne die savunuyorsun bunuda anlamadim hersey ortada sen hala yetersiz kanit diorsun dua et burasi forum tsde olsan ana baci duz girderdim

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Mustafa Kemal1
Server Ip/DNS: csxx. Csduragi.com
Clan İsmi: kaoS GamınG
İletişim:

Mesaj gönderen Mustafa Kemal1 »

Konu uzuyor sıkayetci olabilirsin dpgal hakkın biziz senle bir sıkıntımız yok saldırdıgı belli degilmi videpda anlamıyormusun

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
CSOrduSu

Nie anlatiyorsunki arkadas anlamiyor uzatmaya gerek yok ne solesen nafile beyninin %95i iflas

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli