BaşkanBeyin Barinmasi
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 605
BaşkanBeyin Barinmasi
Kardeş Nediyorsun Sen ya?.Amaç Ne Anlamadim BAŞKANBEY Bizim Serverde Bile Değildi NeyİN kAFASİ aNLAMİYOORUM ?
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 512
- Clan İsmi: RevivaL Gaming
BaşkanBeyin Barinmasi
KARDESIM O COCUGU BENDEN IYI TANIYAMAZSINIZ .
Fotografından tut Herseyıne kadar ifsası bile var.
Videolarını gizler gizler durur ama halbuki kanalı panel saldırısı ile dolu.
Akreon,baskanbey,afroit gibi kullanıcılar.
bunları kısa ve net sekılde acıklayayım.
Bunlar.kendını hacker sanar.
hicbir sey bılmezler.
bu lafı kolay kolay kullanmam ama gercekten oyle panel bilmezler ts3 de yetki vs bunyy yapmayı bıle bılmezler.
panel dilenip video atarlar.
olay bu. the avengers serveride BASKANBEYE AİT.
hicbir sey bılmezler.
bu lafı kolay kolay kullanmam ama gercekten oyle panel bilmezler ts3 de yetki vs bunyy yapmayı bıle bılmezler.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 881
BaşkanBeyin Barinmasi
Dalale Adlı Şahısın Videosundaki Yorumu Alıp Direk Buraya Koymuşsun. Madem Herşeyini Biliyorsun Niye Dalale Gibi Birinin Yorumunu Buraya Koyuyorsun. Niye Dalelenin Düşmanları Vs Onları İyi Biliyorsun. Şüphe Duymadım Dersem Yalan Söylemiş Olurum.KoRdON*!!.`[S]`* yazdı:KARDESIM O COCUGU BENDEN IYI TANIYAMAZSINIZ .
hicbir sey bılmezler.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 512
- Clan İsmi: RevivaL Gaming
BaşkanBeyin Barinmasi
dostum Herkezın agzından bı düsmeyen dalale dalale ?
Nerden bılıorsun dalalenın lafları oldugunu ?
2 3 bin izlenmesi ile panel saldırıları atınca bısey mı sanıorsunz ?
https://www.youtube.com/channel/UCrlgpj ... rxV6XETfJA
bu arkadas İcin ne konusacaksın ?
cs200 ts79 ?
csduragının serverlerinden hızmet alıyor csduragının panellerıne saldırı atıor varmı boyle bır akıl anlamıorum arkadas.d
Nerden bılıorsun dalalenın lafları oldugunu ?
2 3 bin izlenmesi ile panel saldırıları atınca bısey mı sanıorsunz ?
https://www.youtube.com/channel/UCrlgpj ... rxV6XETfJA
bu arkadas İcin ne konusacaksın ?
cs200 ts79 ?
csduragının serverlerinden hızmet alıyor csduragının panellerıne saldırı atıor varmı boyle bır akıl anlamıorum arkadas.d
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 881
BaşkanBeyin Barinmasi
Dalale Denilen Şahısın İsmi Uzun Zamandır Ağıza Alınmıyordu? Ayrıca Niye Dalale Denilince Tedirgin Oldunuz Ki?KoRdON*!!.`[S]`* yazdı:dostum Herkezın agzından bı düsmeyen dalale dalale ?
Videosu Vardı Ve İzlediğimde En Son Bölümde Afroit BaşkanBey Vs Laf Edip Bunny Yapmayı Bile Bilmiyorlar Diye Laf Söylüyordu. Hatta Ne Acayip Direk Siz Onun Söylediğini Almışsınız.KoRdON*!!.`[S]`* yazdı:Nerden bılıorsun dalalenın lafları oldugunu ?
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 70
- Server Ip/DNS: 213.238.173.221
- Clan İsmi: [T]нє[A]veɴɢerѕ
BaşkanBeyin Barinmasi
@KoRdON*!!. KORDON CNAIM BEN BAŞKANBEY ARKADAŞ 2 DK VERDİ SEN KİMSİN ASLANIM BENİ İYİ TANIRMISINDA SÖLEDE VİDYOM İFŞAM VARMISTA DALALE GİBİ KONUSMA SENİN SERVERİNE BİŞEY OLDUMU BASAKNBEY PANEL DİLENİP SALDIRIDI DERSİN AMA HALBUKİ TS3 SW DE KİMSE VERMEMİŞ OLUR @KoRdON*!!. AYAGINI DENK AL DÜZGÜN KONUŞ +! UYARI 1 BEN BUNLARA BAKMIYORUM BURALARDA TAKILMIYORUM DİYE HAVALARA GİRMEYİN BEN SALDIRI GİBİ İŞLERİM YOK SERVERİMDE KOMUTUMU VERİP GEZİYOR TAKILIYOR VE TOPLANTIMI YAPIYORUM AMACIM ÖMER TELLİ NASIL BİZE SW ACTI OYNUYORUZ GÜZELCE BENDE 2017 PULING YAPMAYA 2018 PULINGLER YAPMAYA HERKEZİN İYİLİGİ İCİN UGRASIYORUM BASKANBEY OLARAK SON MEASJIM SALDIRI ISINI BIRAKTIM SERVERİMDE OYUN OYNUYORUM EVAX GAMİNG JAİLBREAK AİLESİ /32/32 OLDUGUNU GÖRÜYORUM COUG ZAMAN TS3 ÜM 60 50 OLUYO O YÜZDEN SERVERİMİİ KAPATIRMAYA CALSIYOSUNUZ BENİM SEVERİM KAPANMICAK BEN OYUNMU OYNUYORUM KARRIŞMAYIN KARDEŞİM BANA CEKEMEMEZLİK YAPMAYIN YAW
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 605
BaşkanBeyin Barinmasi
Bu iş uzar gider. Eğer ki başkanbey yasaklı ise yasaklı olduğunu hatırlatıcı bir şeyde olmalı. Şu zamana kadar yasaklıların listesi tutulmadı, sadece kanıtlar konuşuldu. Ama şöyle de bir şey var, başkanbeyin CSDurağı serverlarına saldırdığı videoya bende denk geldim, bu sebep ile başkanbeyin her yasaklı olan kişinin yaptığı gibi özür konusu açması gerekmektedir. @NamedBey de serverlarında barındırdığını açık açık bir şekilde dile getiriyor. Başkanbeyin devam edebilmesi için benim görüşüm youtube kanalındaki gizlilikleri kaldırıp bütün videoları tek tek silecek, akabinde CSDurağı forumuna gelip özür konusu açacak. Saldırdığı bütün iplerden de özür dileyecek ve duruma göre Ömer Telli onay verecek. Bu işler saldırmayı kestim demekle olmuyor ne yazık ki.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.48
- Clan İsmi: Ayyildiz Tim
BaşkanBeyin Barinmasi
@CSmiLeFaCe peki ozaman yekta abi bir örnek veriyim ;
RooBiNHooD 3 tane serverdemi ne kuruculuğu vardı ve oda serverlere saldırıyordu , ve o 3 ip kapandı.
Adamın youtube kanalında birsürü saldırı videosu var sildikleri de var silmedikleride.
Ts3 dede kurucu permi var , kurucularıda burada barındırıyoruz diyor. bir işlem yapılması gerekmezmidir.
RooBiNHooD 3 tane serverdemi ne kuruculuğu vardı ve oda serverlere saldırıyordu , ve o 3 ip kapandı.
Adamın youtube kanalında birsürü saldırı videosu var sildikleri de var silmedikleride.
Ts3 dede kurucu permi var , kurucularıda burada barındırıyoruz diyor. bir işlem yapılması gerekmezmidir.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.35
- Clan İsmi: Moon Gaming
- İletişim:
BaşkanBeyin Barinmasi
@dozean burdada yekta arkadas gelsın forumdan özür dilesin diye belirtti. robinhood özür diledi diye hatırlıyorum.CSmiLeFaCe yazdı:Bu iş uzar gider. Eğer ki başkanbey yasaklı ise yasaklı olduğunu hatırlatıcı bir şeyde olmalı. Şu zamana kadar yasaklıların listesi tutulmadı, sadece kanıtlar konuşuldu. Ama şöyle de bir şey var, başkanbeyin CSDurağı serverlarına saldırdığı videoya bende denk geldim, bu sebep ile başkanbeyin her yasaklı olan kişinin yaptığı gibi özür konusu açması gerekmektedir. @NamedBey de serverlarında barındırdığını açık açık bir şekilde dile getiriyor. Başkanbeyin devam edebilmesi için benim görüşüm youtube kanalındaki gizlilikleri kaldırıp bütün videoları tek tek silecek, akabinde CSDurağı forumuna gelip özür konusu açacak. Saldırdığı bütün iplerden de özür dileyecek ve duruma göre Ömer Telli onay verecek. Bu işler saldırmayı kestim demekle olmuyor ne yazık ki.
Linklerini gizle |