BaşkanBeyin Barinmasi
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.48
- Clan İsmi: Ayyildiz Tim
BaşkanBeyin Barinmasi
@noeldayi dostum özür dilenmesine izin verilmeden direk ipler kapatıldı saldırı attığı için bunlarda saldırı atıyor ve özür dilenmesi talep ediliyor benim görüş açıma göre saçma yani adam saldırısını attıysa serveri kapatılmalı sonra saldırdığı serverlerden özür dileyip burda özür konusu açar tabi onuda ÖMER TELLİ Abimiz kabul ederse 1 ay yardım eder foruma affedilir haksızmıyım benim fikrim görüş açım budur yanlış diyenler durum izah etsin iyi forumlar.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
BaşkanBeyin Barinmasi
Bu kım dalaleye saldırmak kım dalalenın ts sı 3 aydır kapanmadı sag tıklayıp bakabılırsınız
[yakın arkadasımdır]
[yakın arkadasımdır]
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 512
- Clan İsmi: RevivaL Gaming
BaşkanBeyin Barinmasi
Arkadas Birsey yapacakmıs gıbı uyarmıs benı Tehtit eder gibiNamedBey yazdı:@KoRdON*!!. KORDON CNAIM BEN BAŞKANBEY ARKADAŞ 2 DK VERDİ SEN KİMSİN ASLANIM BENİ İYİ TANIRMISINDA SÖLEDE VİDYOM İFŞAM VARMISTA DALALE GİBİ KONUSMA SENİN SERVERİNE BİŞEY OLDUMU BASAKNBEY PANEL DİLENİP SALDIRIDI DERSİN AMA HALBUKİ TS3 SW DE KİMSE VERMEMİŞ OLUR @KoRdON*!!. AYAGINI DENK AL DÜZGÜN KONUŞ +! UYARI 1 BEN BUNLARA BAKMIYORUM BURALARDA TAKILMIYORUM DİYE HAVALARA GİRMEYİN BEN SALDIRI GİBİ İŞLERİM YOK SERVERİMDE KOMUTUMU VERİP GEZİYOR TAKILIYOR VE TOPLANTIMI YAPIYORUM AMACIM ÖMER TELLİ NASIL BİZE SW ACTI OYNUYORUZ GÜZELCE BENDE 2017 PULING YAPMAYA 2018 PULINGLER YAPMAYA HERKEZİN İYİLİGİ İCİN UGRASIYORUM BASKANBEY OLARAK SON MEASJIM SALDIRI ISINI BIRAKTIM SERVERİMDE OYUN OYNUYORUM EVAX GAMİNG JAİLBREAK AİLESİ /32/32 OLDUGUNU GÖRÜYORUM COUG ZAMAN TS3 ÜM 60 50 OLUYO O YÜZDEN SERVERİMİİ KAPATIRMAYA CALSIYOSUNUZ BENİM SEVERİM KAPANMICAK BEN OYUNMU OYNUYORUM KARRIŞMAYIN KARDEŞİM BANA CEKEMEMEZLİK YAPMAYIN YAW

Yeni gordum mesajını Cevabını verırdım coktan forumda Üslubunu bozmaya kalkma tehtıt etmeler adam ol felan uyarılar. vs
onun dısında Huzuru bozmayada hakkın yok. daha 16 yasındasın kücügümsün die ses etmıcem.
sorunun mu var ? Ozelden pm at Acık adresimi atarım Gelirsin.
Oyle klawyede dellikanlılık taslamayın. uyarıorum senı felan fılan dıe. Videolarını ben bılıyorum.
Csd OMERTELLI ***** küfürler vs ts3lere saldırılar Panel saldırıları Video acıklamalarına TEK DUSMAN CSDURAGI DIE vıdeo isimleri felan CSD serverlerine saldırı atıp vıdeo atıorsun yüzsüz gibide gelip CSduraginda serverlerinde takılıyorsun. Kişiligin cok güzel devam et boyle..
Birdahadada forumda bu tür Tehtitler etmeye kalkma insanların huzurunu bozmayada hakkın yok.
Forumdan ban yersen görürsün tehtidi sen ;=
Linklerini gizle |