Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[@Bilinmeyen Etiket]
Mr.Hunter cs221 - ts173 te takılıyor ve Kaos Clana saldırı yapıyorlar ss ve video var sabahta geldiler ip adresime vurdular panelde yetkileri sildiler swlerinin kapatılmasını istiyorum wp grubunda gördügünüz gibi berkay isimli oyuncu bizden bilgi alıp onlara yetiştiriyor bunuda bizim onların arasına soktugumuz bir kişi attı geregini yapın lütfen
! Cly yazdı:bu adamlar böyle ts3 üme gelip sövenlerde var arlarında 2.si dün ana bacı katan kişiler burada görmek istemiyoruz clooney clanı olarak.!
BEN Konuyu uzatmak ıstemezdım ama hergun olmazkı modem vuruyoruz reslıo gelıyo bana baska bır care bırakmadı en son mr.savıor da anlayıp onu banladı herseyı o anlatıyor
Ktalko yazdı:Bence Kanıt Vs Hiçbirşey Yeterli Değil. Bende Bi Wp Grubu Açıp Sizi Böyle Şikayet Etsem Ne Anlarsınız? Bence Onaylanması Bile Saçma.
Bu ssi bn cekmedim bu ss onlarin arasina kattigimiz onlarin bize yapcagi seyleri soleyen kisi cekti sende galiba onlarin yancilarindan birisin koruduguna gore
Konularınızı İncelediğimde EmirhanBeyBeta'ya Hunter Diyorsunuz Peki O Size Diyor Ki Bana Ddos Atıyorlar. Sizde Kabul Ediyorsunuz. Onlar Nasıl Sizin İpnizi Alıyor Çözemedim? Kanıdınız Varmı? Size Vurduğunun Kanıtı Vs. Olsa Dahi Csdurağını İlgilendirmiyor.
Ktalko yazdı:Bence Kanıt Vs Hiçbirşey Yeterli Değil. Bende Bi Wp Grubu Açıp Sizi Böyle Şikayet Etsem Ne Anlarsınız? Bence Onaylanması Bile Saçma.
Bu ssi bn cekmedim bu ss onlarin arasina kattigimiz onlarin bize yapcagi seyleri soleyen kisi cekti sende galiba onlarin yancilarindan birisin koruduguna gore
Dostum Wp Grubu Kurucam İsmini Atarmısın Bi Arkadaşımı Mustafa Kemal1 Diye Senide Axe01 Diye Kaydedicem Yazdırıcam İşte Csdurağına Saldırttık Felan. Saçma Sapan İşler Bunlar. Saldırdığının Kanıtı Vs Varmı