pro server ping sıkıntısı
Moderatör: Moderatörler
-
csottomanspro
Konu Sahibi - Mesajlar: 20
iyi akşamlar, ben cs12net ve cs22com un sahibiyim. Serverımız CSDurağı sunucusunun genel doluluk saatlerinde kasmaya başlıyor. İki serverımda da aynı eklentiler kurulu fakat cs22com da %20 cpu gösterir iken cs12.netde %35 cpu hatta bazen %40 gösteriyor. Bu yüksek cpu değeri serverdaki eklentileri kaldırmamıza rağmen düşmüyor. Tek düştüğü zamanlar ise CSDurağı sunucunun genel doluluk oranı azaldığında. Gerekli kontrollerin yapılıp mümkünse ayarlanmasını CSDurağı tarafından talep ediyoruz.
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
4z1z
Ping sorunu kasma sorunu ve mermilerin gitmeme sorunu bizde de var maalesef oyuncu kaybetmeden daha fazla düzeltilseydi iyi olurdu bu sorunlar.
| Linklerini gizle |
-
holigan
- Server Ip/DNS: 213.238.173.117
- Clan İsmi: Holigan | Clan
Mermi gitmeme sorunu için şu eklentiyi kapatıp serverı kapat-aç yapıp deneyin.4z1z yazdı:Ping sorunu kasma sorunu ve mermilerin gitmeme sorunu bizde de var maalesef oyuncu kaybetmeden daha fazla düzeltilseydi iyi olurdu bu sorunlar.
mermikontrol.amxx
Diğer problemlere gelince bir pro serverda %40 CPU çok anormal eklentilerinizin tümünü kapayın ve yarım gün test edin.
| Linklerini gizle |
-
4z1z
-
holigan
- Server Ip/DNS: 213.238.173.117
- Clan İsmi: Holigan | Clan
@4z1z özellikle CSM-Mapchooser eklentisine dikkat edin.Serverınızda aktif ise onu kapatıp deneyin.
| Linklerini gizle |
Eklentileriniz cpu yu zorluyor eklentilerinizi kontrol edin.
| Linklerini gizle |
-
csottomanspro
Konu Sahibi - Mesajlar: 20
sv yı sıfırladım yıne aynı degerler yanı hıc eklentı olmadanda aynı sorunu yasıyorum cs12.net dekı aynı eklentıler cs22.com da mevcut ama orda boyle bı problem yasamıyoruz sorun cs12.net 'n pro sw makınelerınde olmamasından dıye dusunuyorum
| Linklerini gizle |