t model istek
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 294
- Server Ip/DNS: cs65.csduragi.com
- Clan İsmi: GokTURK GAMING
- İletişim:
t model istek
Arkadaslar kasmayan hizli yuklenilebilen t modeli varsa fotoğrafıyla birlikte yoruma atarmsnz modelli ve foto
Link: | |
Linklerini gizle |
-
t model istek
gamebanama da mevcut t model mb ları orda yazıyor 1 mb lık bi kostumle 1 saniyede sw giriş yapabilirsin.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
t model istek
O isler oyle olmuyor vanessa 1mb 1sn olsaydi bir toplu modelli servere 10snde girerdk dedigim gibi denedigim icin soyluyorum 2mb lik modele fast ftp attığım halde 5dk sundu bana ve oyuncularavanessaaa yazdı:gamebanama da mevcut t model mb ları orda yazıyor 1 mb lık bi kostumle 1 saniyede sw giriş yapabilirsin.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.XX
- Clan İsmi: [K]ra[L]iye[T]
t model istek
darbe456 hocam o internetin hızıyla alakalı 3 mblık modeli 5 saniyede yükledi bende
ama internet yavaş olunc3 5 dakika arası alıyor
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
t model istek
Alakasi yok tek benlik birseyde degil modelin hdsine bagli olarak yapabilr bunu en basitinden bir müzik 20saniye ve ses kalitesi yuksek diye 4dk sundu ve 2mb gözüküyordu tek bende degil 86 kisilik clanimdada ayniydi yani kaliesine gore herşeykorkuluk1412 yazdı:darbe456 hocam o internetin hızıyla alakalı 3 mblık modeli 5 saniyede yükledi bende
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.XX
- Clan İsmi: [K]ra[L]iye[T]
t model istek
hocam 1 mblık şey bende 1 saniyede giriyor internetim yavaşladı css sildim rardan geri kurdum ve sv girdim modeli 1 dakikada yükledi yani internet ile alakalı bende denedim sürekli cs silip sv ne kadar giriyor diye bakıyorum bende internetim hızlı olduğu zaman model değiştirdiğim zaman bende 1 saniyede yüklüyor @vanessaaa dediği gibi ama aynı zamanda tsdeki adamlara soruyormbende 1 dakika diyor ama bazılarında bende hemen girdi çünkü internet ile alakalı ben acaba bir terslik mi vardiye baktım adamın indirme yükleme hızı düşük indirme hızı 3 mbit adamda yükleme hızı 200 kb bazen 100 kb bile oluyor bu adam tabi 1 mblık modeli 1 dakikada yükler yani sen şu konuda doğru söylüyorsun wav kalitesi yükseltince fazla sundu falan diyorsun haklısı fazla bekletir ama şunu söyleyeyim benim kullandıgım site kalitesii yükselttiğim halde aşırı yüksek mb göstermiyor ? site araştır bul ses kalitesi aynı yapalım mb az olur benim sitede
Linklerini gizle |
-
t model istek
86 kişilik clanındaki adamların hepsi aynı şeyi diosa o zaman benim yaptıgım yorum yanlış darbe bey kusura bakmayın
şuanki modellerde uzun yükleme yapcagını sanmıyorum

Linklerini gizle |