Butbop Istek
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 3971
- Server Ip/DNS: 213.238.173.78
- Clan İsmi: CapitaLL |
- İletişim:
Butbop Istek
Selamun Aleykum
Bana butbot mu nedır ondan lazım.saydan /team tuns spec kıck ,ban ,slay ,slap komutları olcak ve bu rr res komutlarını cvara ozel olcak normal bupbotlarda rr res komutlarını slotlar bıle atıyor yasaklı komutlara eklıyorum yıne atıyorlar.
Bana butbot mu nedır ondan lazım.saydan /team tuns spec kıck ,ban ,slay ,slap komutları olcak ve bu rr res komutlarını cvara ozel olcak normal bupbotlarda rr res komutlarını slotlar bıle atıyor yasaklı komutlara eklıyorum yıne atıyorlar.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 881
-
- İletişim:
Butbop Istek
Valla kusura bakmayın ısmını hatırlamıyorum 
Şuan csd nın butbot içinde reklamı var çıkıyor durmadan göz zevkini bozuyor.Hemde .res .rr gıbı komutları sadece cvar sahıplı ınsanlar kullansın ıstıyorum.

Şuan csd nın butbot içinde reklamı var çıkıyor durmadan göz zevkini bozuyor.Hemde .res .rr gıbı komutları sadece cvar sahıplı ınsanlar kullansın ıstıyorum.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Butbop Istek
Beyler kısa ve öz ıstememın sebebı sayda gecen reklamları engellemek ıcınde reklamı var./res /rr gıbı komutları kullanımını yasaklamak csd_engellikomutlar.ini de bunlar yazıyor guvenlıkte de aktıf ama engellemıyor.
Kod: Tümünü seç
amx_weapon @all 200
amx_rr
amx_restart
amx_res
/rr
/res
Linklerini gizle |
-
-
- İletişim:
-
- İletişim:
Butbop Istek
Bunu yuklucem sımdı buldum /res komutunu sıldım ıcınden atamazlar daha hemredarmygaming yazdı:podbot kardeşler. podbot yükleyin.

Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
Butbop Istek
Yapımcıyı / Editçiyi merak ettimTunnS[C] yazdı:Bunu yuklucem sımdı buldum /res komutunu sıldım ıcınden atamazlar daha hemredarmygaming yazdı:podbot kardeşler. podbot yükleyin.

Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Butbop Istek
#define AUTHOR "Schwertle"
Bişi sormak ıstıyorum acaba bu plugın yetkılerı cmd access.ini deki ile ortak dımı ?
Bişi sormak ıstıyorum acaba bu plugın yetkılerı cmd access.ini deki ile ortak dımı ?
Linklerini gizle |