Arkadaşlar Mrb herkeze ..
Sizden şöyle bir eklenti isteğim olucak ;
İnsanlar kazandığında ekranın ortasına Dhudmessage fonksiyonu ile İNSANLAR KAZANDI yazsın istiyorum ve hemen altına da normal hudmessage fonksiyonu ile HUMAN WİN yazsın istiyorum yani alttaki daha küçük olmalı...
Zombiler kazandığında dhud ile ZOMBİLER KAZANDI hemen altına hud ile ZOMBIE WIN yazsın istiyorum. Bunu yapabilecek biri varmı acaba _?
dhud Mesaj
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 278
-
- Server Ip/DNS: Cs117.CSDuragi.Com
- Clan İsmi: Mon$teR Army
- İletişim:
dhud Mesaj
Dener misin
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
dhud Mesaj
Oldu ama 1 saniye kadar gorunuyor hatta daha az , en az 3 saniye kalması gerekiyo birde ekranın tam ortasına alabilirmiyiz. yazılarda su anda aynı boyutta Alttakı yazı Yanı Human win yazısı INSANLAR KAZANDI yazısından daha kucuk olmalı . http://i.hizliresim.com/LyXYPz.jpg
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.78
- Clan İsmi: CapitaLL |
- İletişim:
dhud Mesaj
Settask yok hemen gerı gıtmez ust skorla çakısıyor buyuk ıhtımal.Bunu az aşşagı aldım kur bı bak nasıl oldu sımdı ben gıremem panele ısım varMrs.Hunter yazdı:Oldu ama 1 saniye kadar gorunuyor hatta daha az , en az 3 saniye kalması gerekiyo birde ekranın tam ortasına alabilirmiyiz. yazılarda su anda aynı boyutta Alttakı yazı Yanı Human win yazısı INSANLAR KAZANDI yazısından daha kucuk olmalı . http://i.hizliresim.com/LyXYPz.jpg

Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
dhud Mesaj
Human Win yada zombi win yazısıda dhud fonksıonu ıle olmus o yazılar hud olucakmış 

Linklerini gizle |
-
dhud Mesaj
@xdferlesh1 SW nizdekini görmedim birinin tavsiyesiydi bu böyle olabilir dedi bende yazdım buraya
Linklerini gizle |