Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

BaseBuilder Taş Bugu Engelleyen Plugin [ İstek ]

Eklenti sorunlarınız ve özel eklenti istekleriniz

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
sego15

Mesaj gönderen sego15 »

Beyler Selamın Aleyküm Bu İnşaat Zamanından Sonra Taş Oynatabiliyorlar Yetkisi Olmayanlar Bug Yapıyorlar Retry Pluginin vb. Sildim Hala Böyle Yani build time bitince konsoldan -use yazcak. Nasıl Ayarlarız , Nasıl Engelleriz Engelleyen Bir Sma'sı Olan Varsa Yardımcı Olabilirmi Acaba Teşekkürler Şimdiden.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
sego15

Mesaj gönderen sego15 »

Prep time oldugunda oyuncuların konsoluna -use yazdırılmasını İstiyorum Yardım Edecek Yokmu Beyler ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Taha Demirbaş
İletişim:

Mesaj gönderen Taha Demirbaş »

Fazladan yorumlar kaldırılmıştır

Bu konu hakkında şuanda yardım edemeyeceğim.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Beoujolf

Mesaj gönderen Beoujolf »

BU 3 secenekten herhangı bırını yaparsan sorunun cozulur ama yapmak ıcın bıraz emek verıceksın :D
kardesım komut yasaklama yokmu
1) csduragının panelınde emın degılım olup olmadından ama komut yasaklama gıbı bısey varsa oraya bind e +grab ve +grab komutlarını yasakla
2)yada oyuna yenı gıren oyuncu 3 4 sanıye olu oluyo zm ıken o sanıyeyı sen 0 a ındırmen gerek yanı gelen dırek dogucak
3) yada basebuılder modunda oluler tas oynatamaz dıye bı komut koyucaksın yada yenı bı plugın yaptırcan oluler +grab lamayı yasaklıcan

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
sego15

Mesaj gönderen sego15 »

@Beojolf Yorumların İçin Teşekkürler Fakat Sende Birşey Anlamıyormuşsun :D Prep time oldugunda oyuncuların konsoluna -use Engelleme Plugini Yapılacakkk. :D

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Beoujolf

Mesaj gönderen Beoujolf »

sego15 yazdı:@Beojolf Yorumların İçin Teşekkürler Fakat Sende Birşey Anlamıyormuşsun :D Prep time oldugunda oyuncuların konsoluna -use Engelleme Plugini Yapılacakkk. :D
eyw da
ılk once nıckı mı dogru yazda :D
-use engelleme komut unun ne oldugunu sanıyosun sen benım dedım seyle aynı :D bu arada plugın yaptırmana gerek yok forumda komut yasaklama plugını var haberın olsun ılle ayagına kadar gelıp plugını elınemı verek ya da koskaca claw gamıng olarak ne yapman gerektıgını anlatıyom ılle hazırlıyıp elınemı verek d

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
sego15

Mesaj gönderen sego15 »

Kardaş herkez +grap yazınca pluginciye danıştık oda dediki grap mırap ney dedi - use dedik - use degişik mevzular döndü dedim yap bu arada eyvallahta elime falan hayıdır :D
Prep time oldugunda oyuncuların konsoluna -use yazdırılmasını kısaca işte +grap diyince benimde aklım karıştı. Eyvallah Yinede ;)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala