Arkadaşlar CTMenude "Açlık oyunları" diye bir oyun var. Bu oyundaki amaç şu ct ye bazı silahlar veriliyor ct bu silahları saklıyor ve oyunu başlat dediğinde kapılar açılıp 10 saniye sonra ff açılıyor. Şimdi tek sıkıntı ct ye silah verme kısmı diğer kısımlar çalışıyor.
CTye silah verme kısmında çalışmayan kısım şu. Döngü sadece CT deki 1. kişiye çalışıyor sonra silah vermiyor. Yani CTde o 1. kişi kimse sadece o silahları alıyor. Döngü sonra çalışmayı durduruyor. Belki çok basit bir işlem fakat yardımlarınızı bekliyorum.
oyun public ismi: aclikoyunlari
Ctmenu silah verme sorunu
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 1958
- Server Ip/DNS: -
- Clan İsmi: -
- İletişim:
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
emirakpinar yazdı:Arkadaşlar CTMenude "Açlık oyunları" diye bir oyun var. Bu oyundaki amaç şu ct ye bazı silahlar veriliyor ct bu silahları saklıyor ve oyunu başlat dediğinde kapılar açılıp 10 saniye sonra ff açılıyor. Şimdi tek sıkıntı ct ye silah verme kısmı diğer kısımlar çalışıyor.
CTye silah verme kısmında çalışmayan kısım şu. Döngü sadece CT deki 1. kişiye çalışıyor sonra silah vermiyor. Yani CTde o 1. kişi kimse sadece o silahları alıyor. Döngü sonra çalışmayı durduruyor. Belki çok basit bir işlem fakat yardımlarınızı bekliyorum.
oyun public ismi: aclikoyunlari
Kod: Tümünü seç
new players[32], inum;
static Uid;
get_players(players, inum, "a")
for(new i; i < inum; i++) {
Uid = players[i];
if(get_user_team(Uid) == 2) {
give_item(Uid, "weapon_m4a1")
give_item(Uid, "weapon_ak47")
give_item(Uid, "weapon_awp")
give_item(Uid, "weapon_deagle")
give_item(Uid, "weapon_aug")
give_item(Uid, "weapon_tmp")
give_item(Uid, "weapon_galil")
give_item(Uid, "weapon_famas")
give_item(Uid, "weapon_mp5navy")
give_item(Uid, "weapon_p90")
give_item(Uid, "weapon_usp")
give_item(Uid, "weapon_sg522")
give_item(Uid, "weapon_m249")
touch_weapons[Uid] = true
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
-
İşte zaten veriyor diyorum bende eklentide zaten verdiğini gösteriyor başka bir hata çakışma söz konusu olabilir şuan musait değilim tam bakamam eğer yarın arkadaşlar bakamazsa bakarım ben.emirakpinar yazdı:Olması gereken o, bende olmadığını söylüyorum
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Teşekkürler, hayırlı gecelerArasBeyy yazdı:İşte zaten veriyor diyorum bende eklentide zaten verdiğini gösteriyor başka bir hata çakışma söz konusu olabilir şuan musait değilim tam bakamam eğer yarın arkadaşlar bakamazsa bakarım ben.emirakpinar yazdı:Olması gereken o, bende olmadığını söylüyorum
Linklerini gizle |
-
- İletişim: