Bu maç botunu yüklemeye çalıştığımda
Yüklediğiniz eklenti içerisinde kural ihlali olduğu için sunucunuza kurulmadı.
hatasını alıyorum. Acaba hangi kodunda ihlal var yazabilirmisiniz
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
5v5 maç botu olduğu için serverda kasmalara sebep verebilir. Ayriyeten bunu yazdığımda çok amatördüm bu konularda, 32 kişiye uyacağını hiç zannetmiyorum.
csd metro v2014
Sonuç
Eklenti derleme sonucu aşağıdaki gibidir;
bash: -c: line 0: beklenmeyen dizgecik `(' yakınında sözdizimi hatası
bash: -c: line 0: `cd /home/araclar/compiler/ && ./amxxpc //cstrike/addons/amxmodx/scripting/CSM-HighestMatchBotFix2 (1).sma -o/cstrike/addons/amxmodx/plugins/CSM-HighestMatchBotFix2 1.amxx -i/home/213.238.173.190-cs190com/cstrike/addons/amxmodx/scripting/include/'
Derleme esnasında hata ile karşılaşmadıysanız eklentinizin ismini ( CSM-HighestMatchBotFix2 (1).amxx ) WebFTP > addons>amxmodx>configs>plugins.ini dosyasının en altına yazıp aktif edebilir veya sonradan kaldırabilirsiniz
Geri
TRibleOnuR yazdı:csd metro v2014
Sonuç
Eklenti derleme sonucu aşağıdaki gibidir;
bash: -c: line 0: beklenmeyen dizgecik `(' yakınında sözdizimi hatası
bash: -c: line 0: `cd /home/araclar/compiler/ && ./amxxpc //cstrike/addons/amxmodx/scripting/CSM-HighestMatchBotFix2 (1).sma -o/cstrike/addons/amxmodx/plugins/CSM-HighestMatchBotFix2 1.amxx -i/home/213.238.173.190-cs190com/cstrike/addons/amxmodx/scripting/include/'
Derleme esnasında hata ile karşılaşmadıysanız eklentinizin ismini ( CSM-HighestMatchBotFix2 (1).amxx ) WebFTP > addons>amxmodx>configs>plugins.ini dosyasının en altına yazıp aktif edebilir veya sonradan kaldırabilirsiniz
Geri