Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

NuriReis Dalale İle Hala Saldırı Atmakta.

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.

Konu Sahibi
MustafaBeyfendi

Mesaj gönderen MustafaBeyfendi »

Elimde zaten videosu var. @Mustafa Kemal1 yinede bilgi için teşekkürler bilgisayarda değilim ColdFire ts ve cs adresini atarmısın?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Mustafa Kemal1
Server Ip/DNS: csxx. Csduragi.com
Clan İsmi: kaoS GamınG
İletişim:

Mesaj gönderen Mustafa Kemal1 »

MustafaBeyfendi yazdı:Elimde zaten videosu var. @Mustafa Kemal1 yinede bilgi için teşekkürler bilgisayarda değilim ColdFire ts ve cs adresini atarmısın?
cs82.csduragi.com
ts51.csduragi.com

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

NuriReisHDYoutuber
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen NuriReisHDYoutuber »

@CSmiLeFaCe Efendim Öyle Bir şey olsaydı ben kendimi yırtıp forumda 2 3 yardım edeyim diye uğraşmazdım. burda herkese saygım var konu açmışlar cevaplarını verelim önceden ekli kalmış şuan silindi birdaha olacağınıda sanmıyorum .

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
MustafaBeyfendi

NuriReisHDYoutuber yazdı:@CSmiLeFaCe Efendim Öyle Bir şey olsaydı ben kendimi yırtıp forumda 2 3 yardım edeyim diye uğraşmazdım. burda herkese saygım var konu açmışlar cevaplarını verelim önceden ekli kalmış şuan silindi birdaha olacağınıda sanmıyorum .
Batunun serverine saldırdığını hala kabul ediyorsun o videoda dalaleye odada c attın kardeşîm diyerek samimice gülüp eğlendiniz.. Ve alper soylu ile coldfire de takılıyorsun kurucu olarak

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
MustafaBeyfendi

İsmi lazım olmayan karakter yoksununa gittim ismim NuriReisHd idi (başka kimlikle) direk odaya çekip kimsin felan fistan kendimi ispatlayınca (nuri gibi davranınca) inandı ve ömer telliye küfür etti. Ne zaman video çekersin bizim serverde kardeşim kankam dedi? Sizce tesadüfmü (videoya almak aklıma gelmedi)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

jottABey
Server Ip/DNS: Cs42.CsDuragi.COM
Clan İsmi: DayilaR JB
İletişim:

Mesaj gönderen jottABey »

Beyler uzatmayın. Son lafı [@Bilinmeyen Etiket] Abim söler kolay gelsin.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

NuriReisHDYoutuber
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

MustafaBeyfendi yazdı:İsmi lazım olmayan karakter yoksununa gittim ismim NuriReisHd idi (başka kimlikle) direk odaya çekip kimsin felan fistan kendimi ispatlayınca (nuri gibi davranınca) inandı ve ömer telliye küfür etti. Ne zaman video çekersin bizim serverde kardeşim kankam dedi? Sizce tesadüfmü (videoya almak aklıma gelmedi)
bunu kanıtlarsan canımısın kardeşim buyur yalan atmakla bir yere varacağını düşünüyorsan forumdan dışarı ! herşeyi [@Bilinmeyen Etiket] Abim karar verecek !

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

NuriReisHDYoutuber
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Alper Soylu mu ? O Benim sadece youtubeden arkadaşım ve ayrıyeten şuan kurucu olduğm bir server yok iftira atmayı bırak ! alper soyluya faceden istek at da konuş bakalım kimsyi saf yerine koyma ! @MustafaBeyfendi

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
MustafaBeyfendi

NuriReisHDYoutuber yazdı:Alper Soylu mu ? O Benim sadece youtubeden arkadaşım ve ayrıyeten şuan kurucu olduğm bir server yok iftira atmayı bırak ! alper soyluya faceden istek at da konuş bakalım kimsyi saf yerine koyma ! @MustafaBeyfendi
1.si gerek yok onunla konuşmama tanımadığım biriyle konuşmuyorum bana adamlarınızdan gelen haber böyle ve elimde VİDEON VAR KURUCU OLDUĞUNA DAİR! Yetkililer ister ise özel mesaj yolu ile atabilirim.
NuriReisHDYoutuber yazdı:
MustafaBeyfendi yazdı:İsmi lazım olmayan karakter yoksununa gittim ismim NuriReisHd idi (başka kimlikle) direk odaya çekip kimsin felan fistan kendimi ispatlayınca (nuri gibi davranınca) inandı ve ömer telliye küfür etti. Ne zaman video çekersin bizim serverde kardeşim kankam dedi? Sizce tesadüfmü (videoya almak aklıma gelmedi)
bunu kanıtlarsan canımısın kardeşim buyur yalan atmakla bir yere varacağını düşünüyorsan forumdan dışarı ! herşeyi [@Bilinmeyen Etiket] Abim karar verecek !
iPhone'de nasıl Jailbreak'sız video çekiliyor kardeşim? açıklasana azcık.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

NuriReisHDYoutuber
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

alper soylu yu neden karıştırıyorsun bilgim yok onunla sadece youtube ortamında arkadaşlığım var benle o kadar uğraşacağınıza serverinizle uğraşsaydın şuan csd yi öyle forumda kirletmezdin ıphonede nasıl jailbraksız video çekiliyor demişsimn hala anlamış değilm , neyse konuyu kapat [@Bilinmeyen Etiket] Abim Ya Konuyu Kapatır ya beni yasaklar bu arada bir şeye daha dikkat çekicem ben saldırı atmıyorum dedim ve öncedende cs ye artık video çekmek için gireceğimi forumda da belirttim .Dediğimin arkasındayım sadece video çekmeye giriyorum başka türlü beni başka bir yerde görürsen ss alır konuyu açarsan

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli