Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

NuriReis Dalale İle Hala Saldırı Atmakta.

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.

Konu Sahibi
MustafaBeyfendi

Mesaj gönderen MustafaBeyfendi »

NuriReisHDYoutuber yazdı:alper soylu yu neden karıştırıyorsun bilgim yok onunla sadece youtube ortamında arkadaşlığım var benle o kadar uğraşacağınıza serverinizle uğraşsaydın şuan csd yi öyle forumda kirletmezdin ıphonede nasıl jailbraksız video çekiliyor demişsimn hala anlamış değilm , neyse konuyu kapat [@Bilinmeyen Etiket] Abim Ya Konuyu Kapatır ya beni yasaklar bu arada bir şeye daha dikkat çekicem ben saldırı atmıyorum dedim ve öncedende cs ye artık video çekmek için gireceğimi forumda da belirttim .Dediğimin arkasındayım sadece video çekmeye giriyorum başka türlü beni başka bir yerde görürsen ss alır konuyu açarsan
Kendini savunmaya devam et. Gördüğüm yerde videonu çekmiştim iPhone'de root yerine Jailbreak denir ve sizin anlıcağınız şekilde rootsuz video çekme programı indirilmez. Alper soylu'yu her toplantıda video atıp 50 beğeniye getirttirdiğin kişiler söyledi (Bknz : leon) saolsun videonu çekmiş. Ve 1 ay daha geçmedi bile itiraf konusu açmadınmı ? BEN TEXAS A SALDIRDIM DİYE?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

NuriReisHDYoutuber
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen NuriReisHDYoutuber »

cs yi bırktığımı sadece video çekeceğimi söyledim forumda da bulabilirsin iyi günler kolay gelsin ömer abi gerekenlere cevap verecek

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

NuriReisHDYoutuber
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen NuriReisHDYoutuber »

ve ayrıyeten forumda da full destek olacağımı belirttim.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli