Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Plugini yüklerken hata alıyorum

Eklenti sorunlarınız ve özel eklenti istekleriniz

Moderatör: Moderatörler

Konu Sahibi
rexluca

Mesaj gönderen rexluca »

Arkadaşlar ekteki jb menude su hataları veriyor sorunları cozup atabilecek varmı tesekkurler

home/csserverlar//cstrike/addons/amxmodx/scripting/jbmenusu.sma(796) : warning 233: symbol "client_disconnect" is marked as deprecated: Use client_disconnected() instead.
/home/csserverlar///cstrike/addons/amxmodx/scripting/jbmenusu.sma(1848) : warning 217: loose indentation
/home/csserverlar///cstrike/addons/amxmodx/scripting/jbmenusu.sma(1848) : error 017: undefined symbol "jb_sapkamenu"
/home/csserverlar///cstrike/addons/amxmodx/scripting/jbmenusu.sma(1853) : warning 217: loose indentation
/home/csserverlar///cstrike/addons/amxmodx/scripting/jbmenusu.sma(1853) : error 017: undefined symbol "jb_reklamat"
/home/csserverlar//cstrike/addons/amxmodx/scripting/jbmenusu.sma(1856) : warning 217: loose indentation
/home/csserverlar///cstrike/addons/amxmodx/scripting/jbmenusu.sma(1918) : error 017: undefined symbol "say"
/home/csserverlar///cstrike/addons/amxmodx/scripting/jbmenusu.sma(1918) : error 017: undefined symbol "sapka"
/home/csserverlar///cstrike/addons/amxmodx/scripting/jbmenusu.sma(1924) : error 017: undefined symbol "say"
/home/csserverlar///cstrike/addons/amxmodx/scripting/jbmenusu.sma(1924 -- 1925) : warning 215: expression has no effect
/home/csserverlar//cstrike/addons/amxmodx/scripting/jbmenusu.sma(382) : warning 204: symbol is assigned a value that is never used: "sapkamenu"

5 Errors.
Could not locate output file /home/csserverlar//cstrike/addons/amxmodx/plugins/jbmenusu.amx (compile failed).

@TunnS[C]
@Tasarimci v2
@seypa
@PaZee
@CSmiLeFaCe
@dozean
@Fatih ~ EjderYa
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Fatih ~ EjderYa
İletişim:

Mesaj gönderen Fatih ~ EjderYa »

Pek Vaktim Yok. Errorları düzelttim

2 tane warning gelebilir.

Sen oyuna gir yine bir dene. Eğer sorun çıkarsa Diğer Arakdaşlar Düzeltsin
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
rexluca

Mesaj gönderen rexluca »

Fatih ~ EjderYa yazdı:Pek Vaktim Yok. Errorları düzelttim

Hatalar azaldı fakat jbmenu acilmiyor oyunda :(

/home/csserverlar/cstrike/addons/amxmodx/scripting/aaa.sma(795) : warning 233: symbol "client_disconnect" is marked as deprecated: Use client_disconnected() instead.
/home/csserverlarcstrike/addons/amxmodx/scripting/aaa.sma(376) : warning 204: symbol is assigned a value that is never used: "reklamat"
/home/csserverlar/cstrike/addons/amxmodx/scripting/aaa.sma(382) : warning 204: symbol is assigned a value that is never used: "sapkamenu"
Header size: 3780 bytes
Code size: 89492 bytes
Data size: 67696 bytes
Stack/heap size: 16384 bytes
Total requirements: 177352 bytes

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
rexluca

Mesaj gönderen rexluca »

rexluca yazdı:
Fatih ~ EjderYa yazdı:Pek Vaktim Yok. Errorları düzelttim

Hatalar azaldı fakat jbmenu acilmiyor oyunda :(

/home/csserverlar/cstrike/addons/amxmodx/scripting/aaa.sma(795) : warning 233: symbol "client_disconnect" is marked as deprecated: Use client_disconnected() instead.
/home/csserverlarcstrike/addons/amxmodx/scripting/aaa.sma(376) : warning 204: symbol is assigned a value that is never used: "reklamat"
/home/csserverlar/cstrike/addons/amxmodx/scripting/aaa.sma(382) : warning 204: symbol is assigned a value that is never used: "sapkamenu"
Header size: 3780 bytes
Code size: 89492 bytes
Data size: 67696 bytes
Stack/heap size: 16384 bytes
Total requirements: 177352 bytes
@Fatih ~ EjderYa
@redarmygaming
@LSR
@alpersoylu34
@|.Gene[R]aL.|

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

seypa
İletişim:

Mesaj gönderen seypa »

ektedir

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Fatih ~ EjderYa
İletişim:

Mesaj gönderen Fatih ~ EjderYa »

Arkadas Halletmis Sanırsam Bir Dene

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
rexluca

Mesaj gönderen rexluca »

seypa yazdı:ektedir
Teşekkür ederim hocam sağolasın bir şeye ihtiyacın olursa özelden yaz her türlü yardımcı olurum

Fatih sende sağol kardeşim

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala