walkguard istek
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 327
- Server Ip/DNS: ıP :213.238.173.14
- Clan İsmi: BODRUM PENINSLA
- İletişim:
walkguard istek
Arkadaşlar elinde yeni walkguard ( base engelleyici ) eklenti olan varmı acaba ? paneleki eklentiler kısmındaki çalışıyor ama koordinatları kötü acaba mevcut olan varsa yardımcı olabilirmi özel yada buradan Lütf.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs6.csduragi.net
- Clan İsmi: STH Gaming
- İletişim:
walkguard istek
kordınatları kendın yapabiliyosun zaten yanı baska eklentıde kursan kendın yapman gerekıyor. rcon yetkısıne sahip kısı acabılır bu menuyu walkguardmenumehmet1905 yazdı:Arkadaşlar elinde yeni walkguard ( base engelleyici ) eklenti olan varmı acaba ? paneleki eklentiler kısmındaki çalışıyor ama koordinatları kötü acaba mevcut olan varsa yardımcı olabilirmi özel yada buradan Lütf.
Kod: Tümünü seç
Server ip : cs6.csduragi.net / cs1.sthgaming.org
Team Speak3 ip : ts26.csduragi.com
Web Adresi : www.sthgaming.org
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
walkguard istek
@|.Gene[R]aL.|
vallaha onu nasıl ayarlıyacagımı hiç bilmiyorm eğerki bilgin var ise yardımcı olabilirmisin?
vallaha onu nasıl ayarlıyacagımı hiç bilmiyorm eğerki bilgin var ise yardımcı olabilirmisin?
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
walkguard istek
kardesım menuye gır kurcaladınmı ayıkırsın bende bılmıyordum mesela bı kare olusturuyosun onu enıni boyunu buyutup kucultebılıyosun ve kac sanıye sonra gerı sayım yapsın onu ayarlıyo ve damage yesınmı yemesınmı onuda ayarlıyosun menuden kurcaladınmı çözersin.mehmet1905 yazdı:@|.Gene[R]aL.|
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
walkguard istek
şimdi paneldeki eklentiler kısmındaki walkguard aktif edince consola sadece walkguardmenu mu yazıyoruz ?
kod tam olarak nedir?
kod tam olarak nedir?
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
walkguard istek
walkguardmenu yazıcaksın ama rcon yetkın olması lazımmehmet1905 yazdı:şimdi paneldeki eklentiler kısmındaki walkguard aktif edince consola sadece walkguardmenu mu yazıyoruz ?
kod tam olarak nedir?
su sekılde menu gelcek ve bu alan ıcerısınde mesajla base uyarısı gıder ben base ceza kaldırdım sadece o bolumde mesaj olarak lutfen baseden cıkınız [gorev zorunludur] yazdım txt dosyasına

Linklerini gizle |
-
- İletişim: