merhaba arkadaşlar bir aralar eklentiler kısmında küfür engelleme plugini vardı oradan engellenecek sözcükleri ayarlayabiliyorduk eklentiler kısmından kalkmış acaba o küfür ve argo kelimeleri engellediğimiz dosya nereye gitti config ve lang içerisinde aradım fakat bulamadım şimdiden teşekkürler...
@CSmiLeFaCe
@redarmygaming
Bir aralar küfür engelleme plugini...
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 429
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.XX
- Clan İsmi: Cakkgal Gaming
Geçmiş Konularda Paylaşılmış Bir Plugin.Aşağıda Linkte Yapılışıyla Paylaşmışlar.
eklenti-istekleri/kufur-reklam-edene-ga ... 10926.html
eklenti-istekleri/kufur-reklam-edene-ga ... 10926.html
Link: | |
Linklerini gizle |
Forumda bulunmaktadir mobilde oldugum icin link atamiyorum
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.78
- Clan İsmi: CapitaLL |
- İletişim:
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 429
@redarmygaming
@TunnS[C]
teşekkür ederim pluginler çok güzel fakat csduragının kendi spam blockerini kullanıyorum o daha çok hoşuma gidiyor ama eskiden eklentilerden ayarlayabiliyorduk yasaklı kelimeleri ama şimdi kalkınca nerden ayarlayacağımızı bulamadım ama plugin hala çalışmakta sorunsuz şekilde önceeden ayarladığım kelimeler hala engelli şekilde , acaba tekrardan ayarlamayı nasıl yapabiliriz.
@CSmiLeFaCe kusura bakma seni etiketliyorum senin bildiğini düşünüyorum
@TunnS[C]
teşekkür ederim pluginler çok güzel fakat csduragının kendi spam blockerini kullanıyorum o daha çok hoşuma gidiyor ama eskiden eklentilerden ayarlayabiliyorduk yasaklı kelimeleri ama şimdi kalkınca nerden ayarlayacağımızı bulamadım ama plugin hala çalışmakta sorunsuz şekilde önceeden ayarladığım kelimeler hala engelli şekilde , acaba tekrardan ayarlamayı nasıl yapabiliriz.
@CSmiLeFaCe kusura bakma seni etiketliyorum senin bildiğini düşünüyorum

Linklerini gizle |
Bende bilmiyorum o dosyaya ne oldu, senin gibi arıyorum şu sıralar. Yakında çıkar piyasaya.
Linklerini gizle |
Bu olabilirmi ?
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |