Arkadaşlar Normalde Ben CSGO Silahların Hepsini Skinsiz Olarak Düz Yükledim Fakat Tüm Silahlar Sorunsuz Fakat 3 Adet silah Serverde Skinli Çıkıyor Sadece 3 Adet Silah ak47 awp famas. Normalde Düz Bunların Modeli. ve Farklı Klasörde Farklı İsimdede Denedim Sorun Çözülmedi. Oyundaki Hatayı alttaki resimlerde gösteriyorum.
Tasarimci v2 yazdı:Muhtemelen bu sizin cs 1.6 nızda sadece böyle gözüküyor olabilir.
Sordugum Kişilerdede Böyleymiş Oyundada Sordumda
Aynı ısımle yuklemıs olmayasanız ? Yanı daha once o skınlerı işte jump klasorune v_awp.mdl diye yukledın sonra onu sılım baska eklım dedınız yıne aynı ısımle aynı klasore yuklemıstırsınız ?
Tasarimci v2 yazdı:Muhtemelen bu sizin cs 1.6 nızda sadece böyle gözüküyor olabilir.
Sordugum Kişilerdede Böyleymiş Oyundada Sordumda
Aynı ısımle yuklemıs olmayasanız ? Yanı daha once o skınlerı işte jump klasorune v_awp.mdl diye yukledın sonra onu sılım baska eklım dedınız yıne aynı ısımle aynı klasore yuklemıstırsınız ?
Yok Farklı Hepsi Ve Serveri Sıfırlamıştım Baştan Fakat Sorun Galiba Bende Heralde Bir Kişiye Sordum Düz Gözüküyor Dedi Fakat Bazılarıda Skinli Gözüküyor o 3 silah diyor
Sanırım önceden v_awp.mdl olarak yükleme yaptınız. Ve arkadaşlarınızda öyle kayıtlı kaldı. Sonra serverinizi sıfırlayınca model yüklemediniz öyle kaldı.
Tasarimci v2 yazdı:Sanırım önceden v_awp.mdl olarak yükleme yaptınız. Ve arkadaşlarınızda öyle kayıtlı kaldı. Sonra serverinizi sıfırlayınca model yüklemediniz öyle kaldı.