aynı ip sorunu nedir ?
Moderatör: Moderatörler
-
KoRdON*!!.`[S]`*
Yasaklı Üye
- Clan İsmi: RevivaL Gaming
aynı ip sorunu nedir ?
pluginlerimizi tek tek kaldırıp deneyiniz Eklentileri vs siz yukledınız bunu en iyi siz bilebilirsiniz Bulamıyorsanız serveri sıfırlayıp csd orjınal eklentılerı ıle test yapın Sorunsuz Oyun sunacaktır size.
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
lite
Konu Sahibi - Mesajlar: 105
- Server Ip/DNS: cs174.csduragi.com
- Clan İsmi: MasterProGaming
aynı ip sorunu nedir ?
tabi o şekildede deniyorum hemen hiç sanmıyorum ama kısmet 
| Linklerini gizle |
-
rukA
- Server Ip/DNS: cs.mrgaming.org
- Clan İsmi: MR Gaming
- İletişim:
aynı ip sorunu nedir ?
Bunun birçok nedeni olabilir. Ama en baba nedenlerinden biri arkadaşların dediği gibi hatalı eklentiler, gereksiz sistem yoran eklentiler vs.lite yazdı:Birde hazir MR gaming bulaşmışken olaya sorayım serverdaki lag sorunu neden oluşur ? adamlarla karşı karşıya gelince acayip ping yükselmesiyle birlikte lag aliyoruz. biraz araştırdım pluginler dediler onlarıda azalttim serveride kapatıp açtım yine ayni şey oluyor cs174 core sisteminde değil
@CSmiLeFaCe
[@Bilinmeyen Etiket]
Yardımcı olduğunuz için teşekkür ediyorum.
Karşı karşıya gelince kasma durumu varsa sunucuya saldırı değildir, muhtemelen eklentilerinden kaynaklı.
| Linklerini gizle |
-
Shaitan
Yasaklı Üye
- Server Ip/DNS: 213.238.173.xx
- Clan İsmi: Mysterious
aynı ip sorunu nedir ?
hayirlisi inşallah sorunun düzelir. ama serveri kapat aç yapınız kısa maplarda takılnıız kısa sure belki iş görür.
| Linklerini gizle |
-
lite
aynı ip sorunu nedir ?
Şuan yedek alıyorum adminler den falan sıfırlayıp plugin atmadan önce deneyip buraya tekrar bilgilendirmek için yazacağım yardımlarınız için teşekkürler.
| Linklerini gizle |
aynı ip sorunu nedir ?
csdCore güncellemesini alana kadar bekleyin. Dün 100 ip alındı, daha evvelkilerle birlikte 250 ip nin 160'ı şuan csdCore güncellemesinde. Bir sonraki işlemlerde bütün ipler csdCore güncellemesine geçer. O zaman sıkıntı yaşayacak mısınız bakalım.
| Linklerini gizle |
-
lite
aynı ip sorunu nedir ?
inşallah yaşamayız yekta hocam. kalite için sabır fakat serveri sıfırladım şuanda ve kasma lag vb sorun kalmadı ortada. birazdan tek tek pluginleri yüklemeye başlayacağım ozaman daha net belli olur birde şu ip olayı olmasaydı cok daha güzel olacaktı
| Linklerini gizle |
-
lite
aynı ip sorunu nedir ?
evet şuanda serveri resetlemiş pluginleri tek tek kontrol ede ede aktif etmiş bulunmaktayım oyuncular varken yapmam daha iyi oldu zira onlar lag olup olmadığını test ettiler ve 3 plugin çıkartarak lagsız oyun oynamayı başardık
Yardımları için herkese teşekkür ediyorum konuyu çözüldü yapabilirmisiniz? zira ben yapamiyorum 
| Linklerini gizle |