Aim wall açanı oto banlama
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 247
- Server Ip/DNS: cs81.csduragi.com
- Clan İsmi: nmTd Pro Gaming
Csduraginin kendi özelliği olan OpenGL hile tespit edicisi var ama yetmiyor. Aim açan ve wall açanlar hala oluyor. Buna önlem alabilmek için aim veya wall açanı otomatık banlayabilecek eklenti var mı
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: Cs42.CsDuragi.COM
- Clan İsmi: DayilaR JB
- İletişim:
CSDurağının kendi hile korumaları mevcut. Ama CSDurağında çalışan wall aim vs gibi şeyler bulursanız burda moderatörlere bildiriniz fixlenir.
Linklerini gizle |
Her Yerde Çalışan Hile Biliyorum Bununla İlgili bir plugin geliştiriyordum. Ancak Yarım Kaldı 

Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.48
- Clan İsmi: Ayyildiz Tim
wallhack(duvar) hiçbi türlü geçmez diye tahmin ediyorum ama aim geçiyor yabancı hileler yüzünden
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs6.csduragi.net
- Clan İsmi: STH Gaming
- İletişim:
ben genel olarak kullanılan 2 tane hıleyi servberımde denedım ve hıleyle gırıldıgını tesbıt ettım ve @CSmiLeFaCe Arkadasıma gonderdım kendısı Engellıcek yakın bi zamanda suan yogun oldugu ıcın bakamıyor yani bu durumda biraz sabırlı olmanızı ve admınlerın sıkayetlerı kontrol etmesı cok onemlı serverınızde oyuncu tutmak ıstıyorsanız.Nevo26 yazdı:Csduraginin kendi özelliği olan OpenGL hile tespit edicisi var ama yetmiyor. Aim açan ve wall açanlar hala oluyor. Buna önlem alabilmek için aim veya wall açanı otomatık banlayabilecek eklenti var mı
Kod: Tümünü seç
Server ip : cs6.csduragi.net / cs1.sthgaming.org
Team Speak3 ip : ts26.csduragi.com
Web Adresi : www.sthgaming.org
Linklerini gizle |