Merhaba arkadaşlar bir sorum olucak çok eskiden bunu yaşamıştım halada yaşıyanlar var sanırsam o yüzden bu konuyu açmak istiedim ilk olarak örnek zombie plague modda şöyle bir sıkıntı var örnek ct takımındayım zombie oldum zombie olurken bilerek ct lazere ölünce yeniden doğunca tekrar ct oluyorum burda çok sıkıcı oluyor kendim kullanmıyorum tabiki başkalrı bu kolaya kaçıyor sırf zombie olmamak için bunun için yapılcak herhangi bir ayar varsa açıklarmısınız belkide sadece zplaguede yoktur biozarda bilene olabilir hiç denemedim bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar bilgilendirme yaparsa sevinirim.
2'ci olarak gine zombie plaguenin içinde kendine ait modlar var sorvivor, nemesis modu vs diğer modlar pek önemli değil bu 2 mod aktif olunca serverda otomatik lazer kapatma ayarı gibi birşey varsa bunada yardımcı olurmusunuz.
Not : Eski'den Zplague İşletiyordum bu sorunlar vardı cs'ye ara verdim Tekrar CSdurağı bünyesine katılıp bu sorunlarla tekrar karşılaşmamak adına bu konuyu açmış bulunmaktayım
Zombie Lazer
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi
-
Zombie Lazer
Yeniden doğdugunda ınsan değil zm olarak dogması gerekiyor ewet. Ama bu bahsettiğin durum mod ıle değilde respawn ile alakalıdır bu konu ile ilgilide Vitaltynin respwn pluginini öneririm . İçerisinde ayarlar zaten var yenıden dogdugunda insanmı dogsun zombimi yada karısık mı gibi .
İlgili link > eklentiler-pluginler/oto-respawn-t187.html
İlgili link > eklentiler-pluginler/oto-respawn-t187.html
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Zombie Lazer
hayır onu kastetmiyorum kendi ct lazere bilerek ölüyor sırf tekrar ct olmak için benim kastetiğim t lazerede ölse bilene ilk 30 veya 60 saniye boyunca t olma zorunluğu olması bu yeni aklıma geli
60 Saniye zorunluluğu

Linklerini gizle |
-
Zombie Lazer

Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Zombie Lazer
biz'de salounu yemek odasına bağladı barkonuda odaya dönüştürdük varsın desinler 

Linklerini gizle |