Peki Belki Şuan Yapabilcek Biri Çıkar ForumdanKaoSBeY2 yazdı:Direk id(1) veya id(2) yi değişip 0 yapıcam birde admin-userden admin yetkisine alıcam kolay da şuan başım ağrıyor sekmeAqMermisi diye aratırsan forumda aldığım çocuk galiba yasaklı eğer yorumu silinmediysejumple01 yazdı:Geçmiş Olsun Öncelikle Peki Ne Zaman Yapabilirsin Kalkabilirsen?KaoSBeY2 yazdı:Elimde Ct ye özel var editlemeye üşendim bak şindi hemde yatıyorum toplantımıda yapmadım kalkabilirsem yapıp atarım (sanırım hastayım)
Bu Pluginde Bir Hata Var Anlarmisiniz Bir Bakarmisiniz
Moderatör: Moderatörler
-
jumple01
Konu Sahibi - Mesajlar: 660
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
KaoSBeY2
Sonuçta anlattımjumple01 yazdı:Peki Belki Şuan Yapabilcek Biri Çıkar ForumdanKaoSBeY2 yazdı:Direk id(1) veya id(2) yi değişip 0 yapıcam birde admin-userden admin yetkisine alıcam kolay da şuan başım ağrıyor sekmeAqMermisi diye aratırsan forumda aldığım çocuk galiba yasaklı eğer yorumu silinmediysejumple01 yazdı: Geçmiş Olsun Öncelikle Peki Ne Zaman Yapabilirsin Kalkabilirsen?
| Linklerini gizle |
-
jumple01
Konu Sahibi - Mesajlar: 660
Dediginiz Plugini Buldumda Benim Paylaştıgım Gibi Değil OKaoSBeY2 yazdı:Sonuçta anlattımjumple01 yazdı:Peki Belki Şuan Yapabilcek Biri Çıkar ForumdanKaoSBeY2 yazdı: Direk id(1) veya id(2) yi değişip 0 yapıcam birde admin-userden admin yetkisine alıcam kolay da şuan başım ağrıyor sekmeAqMermisi diye aratırsan forumda aldığım çocuk galiba yasaklı eğer yorumu silinmediyse
| Linklerini gizle |