/ss Yazıyorum fakat almiyor
Moderatör: Moderatörler
-
jumple01
Konu Sahibi - Mesajlar: 660
Arkadaşlar Şimdi Bir Plugin Var Bu Plugin Oyuncunun Ekran Görüntüsünü Alıyor Örnek Vereyim /ss Nick Yazınca Oyundan Alındı Olarak Gözüküyor ama cstrike nin içinde yok nasıl çözebilirim .txt dosyası mevcut onuda kuruyorum panele.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
Tasarimci v2
Sen oyuncudan SS aldığın Zaman Bu Resim Dosyası Oyuncunun Klasörlerinin Arasına Kayıt Olur.
Yani Oyuncudan Kısa Bir Sürede İstemelisiniz
| Linklerini gizle |
-
jumple01
Öyle Bir Klasör Yokki Hatta Bilgisayardada ArattırdımTasarimci v2 yazdı:cstrike_turkish klasörüne bakın.
| Linklerini gizle |
-
jumple01
Anladım Peki SSlerin Bana Gelecek Plugin BulamazmıyızFatih ~ EjderYa yazdı:Sen oyuncudan SS aldığın Zaman Bu Resim Dosyası Oyuncunun Klasörlerinin Arasına Kayıt Olur.
| Linklerini gizle |
Eskiden Sxe Bu işe yarıyordu. Malesef olmuyor . extra bir uygulama lazım .exe uzantılı.
bazı serverler ss çekildikten 5 dk içinde ts gleip yada facevbook sayfasına ss leri gondermeyince banlıyorlar
bazı serverler ss çekildikten 5 dk içinde ts gleip yada facevbook sayfasına ss leri gondermeyince banlıyorlar
| Linklerini gizle |
-
jumple01
Anladım Teşekkür Ederim Yapacak Birşey Yok O ZamanFatih ~ EjderYa yazdı:Eskiden Sxe Bu işe yarıyordu. Malesef olmuyor . extra bir uygulama lazım .exe uzantılı.
| Linklerini gizle |