Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Hud Yazısı Revize

Eklenti sorunlarınız ve özel eklenti istekleriniz

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
|.Gene[R]aL.|
Server Ip/DNS: cs6.csduragi.net
Clan İsmi: STH Gaming
İletişim:

Hud Yazısı Revize

Mesaj gönderen |.Gene[R]aL.| »

Fatih ~ EjderYa yazdı:He Yani Sen Sadece Yazı Istiyorsun T ler için. El başı Terrorist takımına sadece o msj çıksın diyorsun yani. Eee bu kolay :D
dogru anlamıssın sımdı aslında bunun birde t dekı C4 kımdeyse onada ozel mesaj gıdenını ayarlamak zor ıste o kısıyede ozel mesaj olarak hud : C4 sende öncelıgın bombayı kurmak.
gibi

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Taha Demirbaş
İletişim:

Hud Yazısı Revize

Mesaj gönderen Taha Demirbaş »

@|.Gene[R]aL.| chat message yazılarını hud 'a çevirdim. dhud kullanmadım ekranın ortasında olup user farketsin diye. dhudda büyük çıkmakta ekranı kaplamakta olabiliyor çünkü.

Bu arada. Editleme konularında plugini editleyebilen arkadaşlar yada editli halinin nerede , hangi konuda olduğunu bilen arkadaşlar yardım etmeye çalışsalar daha iyi. Tabikide öneri olarak başka plugin önerebilirsiniz fakat sonrasını uzatmamaya özen gösterin. İnanınki konulardaki alakasız yorumları okumaktan cevap vermeden çıktığım konular var.

hudlarda düz text yazılmamış parametre kullanılmış bir denermisin yazılar ekranda çıkıyormu yada kayboluyormu
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
|.Gene[R]aL.|
İletişim:

Hud Yazısı Revize

redarmygaming yazdı:@|.Gene[R]aL.| chat message yazılarını hud 'a çevirdim. dhud kullanmadım ekranın ortasında olup user farketsin diye. dhudda büyük çıkmakta ekranı kaplamakta olabiliyor çünkü.

Bu arada. Editleme konularında plugini editleyebilen arkadaşlar yada editli halinin nerede , hangi konuda olduğunu bilen arkadaşlar yardım etmeye çalışsalar daha iyi. Tabikide öneri olarak başka plugin önerebilirsiniz fakat sonrasını uzatmamaya özen gösterin. İnanınki konulardaki alakasız yorumları okumaktan cevap vermeden çıktığım konular var.

hudlarda düz text yazılmamış parametre kullanılmış bir denermisin yazılar ekranda çıkıyormu yada kayboluyormu
simdi bu eklendıte slap atmıcak dılmı ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Taha Demirbaş
İletişim:

Hud Yazısı Revize

Mesaj gönderen Taha Demirbaş »

|.Gene[R]aL.| yazdı:Meraba Arkadaşlar Ben Bu Eklentideki Hud Yazısını Daha Gösterisli olmasını Ve Az yukarı Tasınmasını İstiyorum Mesela hud Yazı Renginide Degistirebilmekte istiyorum Ayarlarsanız Cok Sevinirim. @redarmygaming @Tasarimci v2
bu sekılde renklerını degıstırmek ıstıyorum set_hudmessage(0, 0, 255,

Resim
TBaseCeza.sma

Kod: Tümünü seç

Server ip : cs6.csduragi.net / cs1.sthgaming.org
Team Speak3 ip : ts26.csduragi.com
Web Adresi : www.sthgaming.org
Yukarıda ne istendi ise onun üzerinde çalışma yapılmıştır.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
|.Gene[R]aL.|
İletişim:

Hud Yazısı Revize

redarmygaming yazdı:
|.Gene[R]aL.| yazdı:Meraba Arkadaşlar Ben Bu Eklentideki Hud Yazısını Daha Gösterisli olmasını Ve Az yukarı Tasınmasını İstiyorum Mesela hud Yazı Renginide Degistirebilmekte istiyorum Ayarlarsanız Cok Sevinirim. @redarmygaming @Tasarimci v2
bu sekılde renklerını degıstırmek ıstıyorum set_hudmessage(0, 0, 255,

Resim
TBaseCeza.sma

Server ip : cs6.csduragi.net / cs1.sthgaming.org
Team Speak3 ip : ts26.csduragi.com
Web Adresi : www.sthgaming.org
Yukarıda ne istendi ise onun üzerinde çalışma yapılmıştır.
sımdı ben bu eklentıyı denedım ama eklentı soyle calısıyor

pcv_damage = register_cvar("wg_damage", "0")
   pcv_botdamage = register_cvar("wg_botdamage", "0")   // Bot's sind einfach nur dumm ... und können nicht lesen
   pcv_immunity = register_cvar("wg_immunity", "0")      // Admins mit Immunität brauchen nicht
   pcv_direction = register_cvar("wg_direction", "0")   // zufällige Richtung beim Slap
   pcv_botdirection = register_cvar("wg_botdirection", "0") // dito für Bots
   pcv_damageicon = register_cvar("wg_damageicon", "262144") // eigentlich ein Pfeil
bunlar sıfırda olsa slap atıyor ben sadece base bolgesınde dedıgım mesajı gecemesını ıstıyorum o sekılde ayarlıyabılırmısın. ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Tasarimci v2

Hud Yazısı Revize

Mesaj gönderen Tasarimci v2 »

Akşama kadar yardımcı olunmazsa geldiğimde yaparım.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

uzman59
Server Ip/DNS: cs11.csduragi.net
Clan İsmi: HospitaL 卍 KLan

Hud Yazısı Revize

Mesaj gönderen uzman59 »

|.Gene[R]aL.| yazdı:
darbe456 yazdı:Eve gecince tam üste tasiyip rengini deisebilirim sanirsam 12 gibi evde olurum yapabilirsek yardımcı oluruz
dostum bu olmucak bana sadece T lere 20 sn bıyunca
T Base Yasak Lutfen Gorev Yapiniz Yoksa Ceza Alicaksiniz.
bu sekılde hud mesaj gecen bı eklentı lazım ve sunuda yaparsak cok ıyı olur c4 kımdeyse oncelıgın bombayı kurmak dıye bı mesajda olursa guzel olucaktır. teşekkürler

Koray kardeşim ...

Istekde bulunduğun eklentinin damagesi olmadan sadece hud formatında bilgilendirmesini istemişsin...

Dün eklentinin "damagesi olmadan" şeklinde editleyip paylaşmıştım..

Simdi isteğin üzerine timer görselini hud mesage formatında editledim..

Ayrıca team_teror'de C4 taşıyıcısına dhud formatında bilgilendirmesini istemişsin..

Aynı eklenti içerisine istediğin gibi C4 dhud formatınıda ekledim..

Eklenti aşağıda ekdedir...
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala