jottABey BARINMASIN !
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 512
- Clan İsmi: RevivaL Gaming
jottABey BARINMASIN !
videoda herhangi bir saldırı vs gözükmüyor.
Sadece Bazı clan sahiblerinin fotograflarıyla dalga gecılmek amaclı ıfsa vıdeosu yapılmıs.
Cezasını zaten csd destek ekibi vermişti Tekrarı Olursa Süresiz uzaklastırıalcagını kendiside biliyor..
arkadasın dedıgı gıbı bos bır konu.
Gerisine karısamam [@Bilinmeyen Etiket]
ilgilenecektir
iyi forumlar
Sadece Bazı clan sahiblerinin fotograflarıyla dalga gecılmek amaclı ıfsa vıdeosu yapılmıs.
Cezasını zaten csd destek ekibi vermişti Tekrarı Olursa Süresiz uzaklastırıalcagını kendiside biliyor..
arkadasın dedıgı gıbı bos bır konu.
Gerisine karısamam [@Bilinmeyen Etiket]
ilgilenecektir
iyi forumlar
Link: | |
Linklerini gizle |
-
jottABey BARINMASIN !
Burayı kullanmak yanlış amaaa. Sen forumda paylaştığıma teşekkürler de videodamı resmimi koy söv ayrıyetten sağa sola saldırdığını katmıyorum işim gücüm yok senin gibi kanıt peşinde koşmuyorum işimde gücümdeyim forumdada gerçekten tanıdılar beni fakat boş mesajlar atıyorsun bende barınmamanı istiyorum ama kanıt yok birşey demiyorum bu konuyu foruma taşıman hata @dozean
Linklerini gizle |
-
jottABey BARINMASIN !
@jottABey Jotta Kardeşimi Forumda Tanıdım.Herkes Hatalı Olabilir.Hatasını Anlayıp Helalliğini Almış.Sayın Ömer Telli Açtığı Konuya Bunu Yazmış:Ek 1 ay süre ile forumda konu açan kişilere yardımcı olursan , forumda kurallara uygun şekilde paylaşımlar yaparsan yasağın kaldırılacaktır.
Forumda Uygun Şekilde Aktif.Şunu Anlamıyorum Adamlar Hatasını Anlayıp Forumda Aktif Oluyor.Bunu Ömer Telli İzniyle Yapanlara Diyorum.Hep Aynı Ekip Yasakların Kalkmamasını İstiyorsunuz.Sizin Server'ınıza Vurduysa Ss Nerde Diye Sorarlar Adama.Ben Burda Saldırıya Karşıyım Ama Adamlar Özrünü Dileyip Helalik İsteyip İzin Almışlar.Ben Olaya Tarafsız Şekilde İnceledim Ve Kanıtsız Konular Yorumlar Yapıyorsunuz.Ben Bu Kişilerin Klanından da Değilim.Tslerine Gittim Dinledim.Beni Bilen Bilir Ben Eskiden 1 2 Sene Önce Yetkili Şekilde Takılıyordum.oLymposGaming , Elit Gaming ve Yanında 3 4 Tane Daha Klanda. Şuan Serverlar'da User Olarak Özel Üye Tarzı Takılırım.
Forumda Uygun Şekilde Aktif.Şunu Anlamıyorum Adamlar Hatasını Anlayıp Forumda Aktif Oluyor.Bunu Ömer Telli İzniyle Yapanlara Diyorum.Hep Aynı Ekip Yasakların Kalkmamasını İstiyorsunuz.Sizin Server'ınıza Vurduysa Ss Nerde Diye Sorarlar Adama.Ben Burda Saldırıya Karşıyım Ama Adamlar Özrünü Dileyip Helalik İsteyip İzin Almışlar.Ben Olaya Tarafsız Şekilde İnceledim Ve Kanıtsız Konular Yorumlar Yapıyorsunuz.Ben Bu Kişilerin Klanından da Değilim.Tslerine Gittim Dinledim.Beni Bilen Bilir Ben Eskiden 1 2 Sene Önce Yetkili Şekilde Takılıyordum.oLymposGaming , Elit Gaming ve Yanında 3 4 Tane Daha Klanda. Şuan Serverlar'da User Olarak Özel Üye Tarzı Takılırım.
Linklerini gizle |
-
jottABey BARINMASIN !
@Simon Kjaer forumda yaklaşık 3 aydır varım peki neden seni hep jotta ile ilgili konular açıldığında görüyorum ?
(jotta denilen çocuk ile uğraşıcak kadar düşmedim düşüncemi bir önceki yorumda belirttim)
(jotta denilen çocuk ile uğraşıcak kadar düşmedim düşüncemi bir önceki yorumda belirttim)
Linklerini gizle |
-
jottABey BARINMASIN !
eskiden saldırığı attığını herkes bilirdi 3-4 ay önce lakin özür dileyince saldırılarla işi bitti.Eskiden aramız iyi değildi forum sayesinde yardımlaşma ve yasağının kalkması için çabalaması herkesin hoşuna gider.Boş bir konu [@Bilinmeyen Etiket]
Linklerini gizle |
-
jottABey BARINMASIN !
ayrıyetten bir insan forumda özür konusu açıp sonra saldırırsa bunu ve kendini gizlemeyide bilir kanıt kanıt diyip durmayın sadece bu konu için değil her şikayet konusu için aynı şey geçerli kanıtın yoksa açma foruma konu bu kadar basit
Linklerini gizle |
-
jottABey BARINMASIN !
@serkan ebcin Bir Yorum Atmadan Baksan Mesajlarıma.Benim Nickim Bu Değil.Ben Eskilerdenim Cs Durağında.Dediğim Klanlar Dışında Yetkili Şekilde Takılmadım.Şuan Da User Özel üye Olarak Takılıyorum. O Zaman Sen De Yasaklıydın Eskiden Aynı Şekilde Özür Dileyip Forumda Aktif Oldun.Takdire Uygun Bir Davranış.Ama Böyle Yorumlar Atman Hafif Tebessüm Ettirmedi Değil 

Linklerini gizle |
-
jottABey BARINMASIN !
sana takıldığın klanları sormadım farkındaysan jottayla ilgili tek bir yorum attım yeterli bu daha fazlasını istiyorsun ama olmaz
soruma cevap alamadım neden acaba her jotta ile ilgili konu açıldığında yorum atıp onu savunuyorsun (haklı haksız farketmez) yoksa elemanımısın onun kanıtla diceksin onu dicem bunu dicem bu konu çorba olucak konu boş konu zaten neyse kendinize iyi bakın mesajlarımı defalarca okuyinki düşüncelerimi iyi anlayın..

Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: Cs42.CsDuragi.COM
- Clan İsmi: DayilaR JB
- İletişim:
jottABey BARINMASIN !
Beyler tartışmaya gerek yok. @CSmiLeFaCe @redarmygaming Konuyu kilitlermisiniz. Gerekeni Ömer Beyin yapacağından eminim.
Linklerini gizle |
-
jottABey BARINMASIN !
@serkan ebcin Soruna Cevabı İlk Cümlemde Cevapladım.Attığım Mesajlarda Jotta İle İlgili Konu Var Mı Önceden.Ben Bu Aralar Cs Ts Girmeyen Biriyim.Ara Ara Giriyorum.Foruma da Bir Bakayım Dedim.Beni Başkalaının Klanından Gibi Göstermezsen Sevinirim.Ben Dediğim Gibi Eskiden dediğim Serverlarda Yetkiliyim.Şuan User Özel Üye Olarak Takılıyorum.Kanıtlarla Uzayacak Diyosan Kanıtla.O Zaman Her Söylenen Laf , İftira Doğru Anlama Gelir.Bu da Yanlış Bir Düşünce.Eyvallah Sen De Kendine iyi Bak Kardeşim.
Linklerini gizle |