jottABey BARINMASIN !
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
jottABey BARINMASIN !
İyi geceler CSD Ailesi hepinize iyi forumlar yine bi @dozean ın boşbogaz konusu ile sizlerleyiz.Dozean forumda bizlere karşı hiç dostca,yardımsever,iyilikle yaklaşmıyorsun.Ne zaman @jottABey bir konu veya bir yorum yapsa aksini idda ediyorsun syn.Ömer Telli seni zaten 2 seferdir uyarıyor.Hatayı millette arayıp birilenin kalbini kıracağına sorunu biraz kendinde arayıp gece yatmadan önce düşünürsen iyi edersin.Hem [@Bilinmeyen Etiket] konuyu iyi bi şekilde açıklamış (yasağının) kalkma konusunda gereken cümleyi söylemiş daha burda amaçsızca konu açıp insanların moralini bozmak niye ? 

Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: Cs42.CsDuragi.COM
- Clan İsmi: DayilaR JB
- İletişim:
jottABey BARINMASIN !
Bir karın ağrısı var ama hayırlısı bakalım saten boş bir konu. Ömer Beyin Gerekeni yapacağından eminim.
Linklerini gizle |
jottABey BARINMASIN !
1 Yorum: @Mustafa Kemal1 Yakalanırsanız paneliniz devredışı kalabilir. Burdan estireyim.Mustafa Kemal1 yazdı:KARDESIM ılkay 3 senedır arkadasım ana panelı ustune yaptık ve ıkımızde gırıyoruz yasak degıl olan seylerden csduragı meshul tutulmaz sadece bılmıyorsun herhalde neyın ne oldunuEmirhanBeyBeta yazdı:Ana panelie1 den fazla kişi girmesi. Kendiniz söylediniz. Panel İlkayın üstüne sizdmeana panele giriş sağlıyorsunuz
2. yorumum : konuda video var iyi güzel. Fakat kanıt göremiyorum. Bazı arkadaşlarında dediği gibi videoda hiçbir saldırı unsuru bulunmamakta. İfşa videoları ise youtube üzerinden vs. olduğu için csduragi ilgilenmez.
3. Bizim serverimizede saldırdılar demişsiniz. Fakat kanıt olmadığından dolayı şuanda Ömer bey tarafındanda büyük ihtimal işleve alınmayacaktır.
4. Server sahiplerine vs dışarıda küfür ediyor demişsiniz kanıtı olmadığı için. buda aynı zamanda yüksek ihtimalle kabul edilmeyecektir.
Fakat bahsedilen server sahipleri çıkıpta kanıt bu bize bunu bunu yaptı vs. denirse ozaman düşünülür.
Konuyu şimdilik ömer'bey ve bazı önemli düşünceler için açık tutuyorum.
İyi akşamlar.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: Cs42.CsDuragi.COM
- Clan İsmi: DayilaR JB
- İletişim:
jottABey BARINMASIN !
@redarmygaming kardeşim forumu kilitlermisiniz konu uzayınca karışıyor. Son cevapı [@Bilinmeyen Etiket] Beyefendi yapsın.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 847
- Server Ip/DNS: 213.238.173.48
- Clan İsmi: Ayyildiz Tim
jottABey BARINMASIN !
@redarmygaming hocam şimdi kanıtınız yok diyorsunuz doğru kanıtım yok ama şunu da göz önünde bulunduralım bu adam csdurağına küfür edip sloganını #TEKDÜŞMANCSDURAGI yapmış bir insan .
Linklerini gizle |
jottABey BARINMASIN !
Ömer 'bey ne düşünür bilemem. Fakat konuyu açarken bazı şeyleri yaptığını ima ediyorsunuz. Bu adam foruma özürdileyerek tekrardan yardım etme şartı ile yasağı kaldırılma sürecinde olan biri. Eğer harbi göründüğü gibi ise böyle birşey yapmaz. Eğer yapacak ise açık vermesi bu şekilde olmaz. Kendi nickiyle girmez vs. vs. İddalarınızda ufakta olsa bir kanıt bulundurursanız daha etkili olur. Herkeze bu adam böyle yapmıştı yine yapmıştır diyip ön yargılı olmaya gerek yok.dozean yazdı:@redarmygaming hocam şimdi kanıtınız yok diyorsunuz doğru kanıtım yok ama şunu da göz önünde bulunduralım bu adam csdurağına küfür edip sloganını #TEKDÜŞMANCSDURAGI yapmış bir insan .
Anlaşılan uzadıkça uzayacak konuyu kitliyorum.
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5460
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
jottABey BARINMASIN !
@jottABey serkan değil mi o videoki ?
Kaldır o videoyu, tekrarı da olmasın
Kaldır o videoyu, tekrarı da olmasın
Linklerini gizle |