jottABey BARINMASIN !
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 847
- Server Ip/DNS: 213.238.173.48
- Clan İsmi: Ayyildiz Tim
jottABey BARINMASIN !
Merhaba Ömer TELLİ ,
jottABey denen karaktersiz önce serverlere saldırdı kısa bi süre sonra özür konusu açtı kabul edilmedi yaklaşık 1 ay sonra filan tekrar açtı 1 ay foruma yardım edecek sonra tekrar değerlendirilecek dediniz fakat affedilmesin burda herkeze yalakalık yapıyor arkadaş olmaya çalışıyor ama buranın dışında kavgalı oldugu klanlara ana avrat sövüyor dünde birkaç klan sahibinin fotoğraflarını koyup müzik filan koymuş dalga geçmiş affedilmesin kısaca benim serverimede saldırdı affedilmesini istemiyorum Saygılar .
Paylaştığı Video:
[@Bilinmeyen Etiket]
jottABey denen karaktersiz önce serverlere saldırdı kısa bi süre sonra özür konusu açtı kabul edilmedi yaklaşık 1 ay sonra filan tekrar açtı 1 ay foruma yardım edecek sonra tekrar değerlendirilecek dediniz fakat affedilmesin burda herkeze yalakalık yapıyor arkadaş olmaya çalışıyor ama buranın dışında kavgalı oldugu klanlara ana avrat sövüyor dünde birkaç klan sahibinin fotoğraflarını koyup müzik filan koymuş dalga geçmiş affedilmesin kısaca benim serverimede saldırdı affedilmesini istemiyorum Saygılar .
Paylaştığı Video:
[@Bilinmeyen Etiket]
En son Taha Demirbaş tarafından Prş Mar 23, 2017 11:13 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: youtube video linki güncellendi.
Sebep: youtube video linki güncellendi.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: Cs42.CsDuragi.COM
- Clan İsmi: DayilaR JB
- İletişim:
jottABey BARINMASIN !
Tarihi söle Ömer TELLİ Beyefendi saten loglara bakıp gerçekleri görür kanıtsız hiç birşey olamaz.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1133
jottABey BARINMASIN !
.
En son NuriReisHDYoutuber tarafından Prş Mar 23, 2017 8:41 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
jottABey BARINMASIN !
Ben burda o özürü dileyince benim için saldırılar 4 ay önce bitti.Ayrıca youtube attığın linktede herhangi bir küfür ? argo ? hakaret bulunmamaktadır. İyi Forumlar dilerim.
Linklerini gizle |
-
jottABey BARINMASIN !
@jottABey 1.si ben video içierisinde küfür vs. bulunuyor demedim forum DIŞARISINDA bazı klan sahiplerine yaptığı hal ve hareketleri hakaretleri küfürlerin vs.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.18
- Clan İsmi: [I]ncredibLe'S
- İletişim:
jottABey BARINMASIN !
Adam kendi özür dilemiş yapmış bir hata özürünü dilemiş kamu hizmeti gibi burda hizmet veriyor cezasınıda almış hemen hemen Ömer Beyde bu cezayı uygun görmüş.Yani affedilmiş tabi bidaha yaparsa tabikide bence sınırsız uzaklaştırılmalı ama bu konu boş bir konu @dozean
Linklerini gizle |
-
jottABey BARINMASIN !
@oCezaMelegi dostum kullanıcı csd de bulunan kişilere küfür hareketler ediyor forum dışında sonra youtubeye benim ve birkaç server sahiplerinin fotoğraflarını koyup dalga geçerek video çekmiş neymiş ifşaymış.. Bunun gibi saldırı atan çoluk çocuk affedilmesin.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
jottABey BARINMASIN !
Beyler son kez cevap veriyorum. Ben o özürü dileyince saldırıyı cfgydi oydu buydu hepsini sildim. Birdaha indirmemek paylaşmamak üzere.Saten attığın videoda gülmek eğlenmek amaçlı. Küfür ? hakaret ? argo ? bulunmaktamı ? hayır.İyi geceler.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.18
- Clan İsmi: [I]ncredibLe'S
- İletişim:
jottABey BARINMASIN !
@dozean Hocam o zaman bu videoyu bilişim suçlarına verin burayla alakası olan bişey değil bence ? kullanmak suç resimleri ama csdurağını alakadar eden bişey değildir bu
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs65.csduragi.com
- Clan İsmi: GokTURK GAMING
- İletişim:
jottABey BARINMASIN !
Bence fazla abartmadan konuyu bildiriyorum son sozu forum yoneticileri soyler
Linklerini gizle |