bu sekılde renklerını degıstırmek ıstıyorum set_hudmessage(0, 0, 255,

Kod: Tümünü seç
Server ip : cs6.csduragi.net / cs1.sthgaming.org
Team Speak3 ip : ts26.csduragi.com
Web Adresi : www.sthgaming.org
Moderatör: Moderatörler
Kod: Tümünü seç
Server ip : cs6.csduragi.net / cs1.sthgaming.org
Team Speak3 ip : ts26.csduragi.com
Web Adresi : www.sthgaming.org
Link: | |
Linklerini gizle |
hocam bu bozuk değilmi adamlar ts basede awp zoom acınca saymıyor duruyor|.Gene[R]aL.| yazdı:Meraba Arkadaşlar Ben Bu Eklentideki Hud Yazısını Daha Gösterisli olmasını Ve Az yukarı Tasınmasını İstiyorum Mesela hud Yazı Renginide Degistirebilmekte istiyorum Ayarlarsanız Cok Sevinirim. @redarmygaming @Tasarimci v2
TBaseCeza.smaKod: Tümünü seç
Server ip : cs6.csduragi.net / cs1.sthgaming.org Team Speak3 ip : ts26.csduragi.com Web Adresi : www.sthgaming.org
Linklerini gizle |
ben base kalanlara mesaj amaclı kullanıcam slap atmalarını ıstemıyorum ıstesem csduragının kendı eklentısı var zatenbedran254 yazdı:hocam bu bozuk değilmi adamlar ts basede awp zoom acınca saymıyor duruyor|.Gene[R]aL.| yazdı:Meraba Arkadaşlar Ben Bu Eklentideki Hud Yazısını Daha Gösterisli olmasını Ve Az yukarı Tasınmasını İstiyorum Mesela hud Yazı Renginide Degistirebilmekte istiyorum Ayarlarsanız Cok Sevinirim. @redarmygaming @Tasarimci v2
TBaseCeza.smaKod: Tümünü seç
Server ip : cs6.csduragi.net / cs1.sthgaming.org Team Speak3 ip : ts26.csduragi.com Web Adresi : www.sthgaming.org
Linklerini gizle |
Linklerini gizle |
dostum bu olmucak bana sadece T lere 20 sn bıyuncadarbe456 yazdı:Eve gecince tam üste tasiyip rengini deisebilirim sanirsam 12 gibi evde olurum yapabilirsek yardımcı oluruz
Linklerini gizle |
Okadar kodlamada bilgili değilim ama sunu yapabirm sanirsam istersen t ctye vurduğunda orta ekranda hemen görev yapın yazdirabilirim sen bilirsin dostum dediğin sekil coder arkadaslarimizin işi|.Gene[R]aL.| yazdı:dostum bu olmucak bana sadece T lere 20 sn bıyuncadarbe456 yazdı:Eve gecince tam üste tasiyip rengini deisebilirim sanirsam 12 gibi evde olurum yapabilirsek yardımcı oluruz
T Base Yasak Lutfen Gorev Yapiniz Yoksa Ceza Alicaksiniz.
bu sekılde hud mesaj gecen bı eklentı lazım ve sunuda yaparsak cok ıyı olur c4 kımdeyse oncelıgın bombayı kurmak dıye bı mesajda olursa guzel olucaktır. teşekkürler
Linklerini gizle |
Linklerini gizle |
Linklerini gizle |
Linklerini gizle |