Tasarimci v2 yazdı:Buyrun. Hiç denemedim ama bir sıkıntı olmayacaktır. En fazla satır hatalarından dolayı size uyarı verebilir yükleyin çalışırsa problem olmaz.
Hocam tuvalet pompasını alınca levye alıyom modelini koydğum halde düzgün yapın ltfen:D
sorunun cozulmedıyse yardım etmeye calısarlara arkadaslara ayıp olmassa yardım edebırım hacım detaylı sekılde anlat sımdı sadece model mı degıstırmek ıstıyosun
hocam bak orda levye var dimi o levyenın altında tuvalet pompası koyulmasını ıstıyorum ve sesleri pompalının sesi gibi cıkcak ve modelli olcak modeli bende var yani models/ bölümü olcak .D anlatamıyromuyum
Tasarimci v2 yazdı:Arkadaşın üslubu beni pek tutmadı. Attığım pluginden yola çıkarak siz yardımcı olabilirsiniz işinizi kolaylaştıracaktır @Beoujolf :=)
Arkadasa yardimci olsam sana ayip olmaz dimi cunku sen yardimci olmaya calismissin eger istemezsen konularina birdaha karismam @Tasarimci v2
Tasarimci v2 yazdı:Arkadaşın üslubu beni pek tutmadı. Attığım pluginden yola çıkarak siz yardımcı olabilirsiniz işinizi kolaylaştıracaktır @Beoujolf :=)
Arkadasa yardimci olsam sana ayip olmaz dimi cunku sen yardimci olmaya calismissin eger istemezsen konularina birdaha karismam @Tasarimci v2
hacım caselerı kaydırmıssın haberın olsun oyuzden plugının 1 eksık caseden calısıyo yanı formatexde biri 2 tane bır yapmıssın o yuzden caselerın kaymıs eger ıstemessen hıc sekılde konuya karısmam . ama cvp yaz