arkadaşlar serverim 50 tl panelde 6.75 vardı bugün server uzatmak için 50 tl attım son gün ayın 23. ve panelde toplam tl 49.25 şimdi telefonada 75 kuruş yükleme gibi imkanım yok ne yapmalıyım?
redarmygaming yazdı:Ödeme bildirimi kısmından durumu anlatın.
İnsaniyet üzerine söylemiştim redarmygaming telefonumda fazladan para var ve parayı atayım diye. Yasak olduğunu keşke kaldırmadan önce yorumu uyarsaydın.
İnsaniyet üzerine söylemiştim redarmygaming telefonumda fazladan para var ve parayı atayım diye. Yasak olduğunu keşke kaldırmadan önce yorumu uyarsaydın.
Yasak olsaydı ikaz edilirdiniz. Sadece csduragi ve server sahibi arasındaki 1tl bile anca olan muhabbeti uzun yoldan çözülmesine gerek yok ondan dolayı yorumunuz kaldırıldı.
Yasak olsaydı ikaz edilirdiniz. Sadece csduragi ve server sahibi arasındaki 1tl bile anca olan muhabbeti uzun yoldan çözülmesine gerek yok ondan dolayı yorumunuz kaldırıldı.
Yinede tolarans gösterilmeye bilir şansa bırakmamak lazım değilmi?
KaoSBeY2 yazdı:
Yinede tolarans gösterilmeye bilir şansa bırakmamak lazım değilmi?
Konuyu saptırmayalım. 17 Tl attınız 3 tl de panelde var dediniz fakat panelde 2,75 varmış toplamda 19.75 tl oldu. 25 kuruştan Server kapatılması biraz saçma değilmi ? Burası devlet kurumu değil. Kabul edilmemesi csduragi ile sw sahibi arasında husus olur ozaman tolerans verilmez. Fakat normalde 1-2 kere bu durum meydana gelmesinde csduragi tolerans göstermektedir.