Arkadaşlar elinde güzel değişik falan farketmez biomenu ve zombi menü varmıdır yani hem zombiler için menü hem insanlar için hangisini atarsanız farketmez ikisi bir olursa çok güzel olur şimdiden teşekkür ederim yapabilicek atabilicek varsa
Elımde guzel bır menu var hem zm hem t ıcın ama paylasmaktan yna degılım zamanında cok ugrastım kurulumunu yaparım gelıp senın ıcın sorun yoksa zaten benı tanıyon o kadar yardım etmıslıgım var sana eger sorun yoksa senın ıcın ct bıomenunde hangı sılahlar varsa yaz buraya hazırlım yuklım gelım
TunnS[C] yazdı:Elımde guzel bır menu var hem zm hem t ıcın ama paylasmaktan yna degılım zamanında cok ugrastım kurulumunu yaparım gelıp senın ıcın sorun yoksa zaten benı tanıyon o kadar yardım etmıslıgım var sana eger sorun yoksa senın ıcın ct bıomenunde hangı sılahlar varsa yaz buraya hazırlım yuklım gelım
TunnS[C] yazdı:Elımde guzel bır menu var hem zm hem t ıcın ama paylasmaktan yna degılım zamanında cok ugrastım kurulumunu yaparım gelıp senın ıcın sorun yoksa zaten benı tanıyon o kadar yardım etmıslıgım var sana eger sorun yoksa senın ıcın ct bıomenunde hangı sılahlar varsa yaz buraya hazırlım yuklım gelım
bizim servere kurma sansınız varmı acaba
Tabıkı kurarım zmmenusu ct menusu beraber ancak elınızde ozel sılah kurulu varmı serverde varsa say komutlarını atın hazırlım
bizim servere kurma sansınız varmı acaba
Tabıkı kurarım zmmenusu ct menusu beraber ancak elınızde ozel sılah kurulu varmı serverde varsa say komutlarını atın hazırlım