Önemli Konu
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1112
- Server Ip/DNS: Csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: Biizn-i Hüda
-
- Server Ip/DNS: cs65.csduragi.com
- Clan İsmi: GokTURK GAMING
- İletişim:
Önemli Konu
Hocam bizim yaptigimiza dair kanit göster bizim sana kufur ettigimize dair tsye geldigine dair? Amxx cfgnde baska reklam var bizim üstümüze yikilior
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 708
- Clan İsmi: StarX` Gaming
Önemli Konu
hocam sade melike diye biri vardı o aklıma geldiEmirhanBeyBeta yazdı:Yazarak söylemiş olsaydılar gözükebilir belki. İsimleri neydi?

Linklerini gizle |
-
Önemli Konu
benim sizinle bir derdim yok küfür falan etmeniz umrumda değil zaten ben kimin yaptığını öğrenmek istiyorumdarbe456 yazdı:Hocam bizim yaptigimiza dair kanit göster bizim sana kufur ettigimize dair tsye geldigine dair? Amxx cfgnde baska reklam var bizim üstümüze yikilior
Linklerini gizle |
-
Önemli Konu
Bunun cevabını verdim. O ss başka konuya ait. Yanlış atılmış. Neden severlerin paneline ts sine saldıran başkanbey hala ts nizde yetkili?darbe456 yazdı:Hocam bizim yaptigimiza dair kanit göster bizim sana kufur ettigimize dair tsye geldigine dair? Amxx cfgnde baska reklam var bizim üstümüze yikilior
Linklerini gizle |
-
Önemli Konu
bizim ts demi yetkili ?EmirhanBeyBeta yazdı:Bunun cevabını verdim. O ss başka konuya ait. Yanlış atılmış. Neden severlerin paneline ts sine saldıran başkanbey hala ts nizde yetkili?darbe456 yazdı:Hocam bizim yaptigimiza dair kanit göster bizim sana kufur ettigimize dair tsye geldigine dair? Amxx cfgnde baska reklam var bizim üstümüze yikilior
Linklerini gizle |
-
Önemli Konu
Ts35 de. Kendisini dün görünce ts35 kurucum felan vat dedi.bedran254 yazdı:bizim ts demi yetkili ?EmirhanBeyBeta yazdı:Bunun cevabını verdim. O ss başka konuya ait. Yanlış atılmış. Neden severlerin paneline ts sine saldıran başkanbey hala ts nizde yetkili?darbe456 yazdı:Hocam bizim yaptigimiza dair kanit göster bizim sana kufur ettigimize dair tsye geldigine dair? Amxx cfgnde baska reklam var bizim üstümüze yikilior
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
-
Önemli Konu
Kusura bakmayın da biraz saçma değil mi? Konuyu incelemekte olursanız ts35 reklamı geçiyor. Gidince starx den mi geldiniz deniliyor? Şahsen bu saldırıyı başkanın yaptığını düşünüyorum. Panel, reklam, ts gibi şeyleri o yapıyor. Kurucu hala tsnizde
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Önemli Konu
Hocam konuyu incelemek olursak ts35 reklami geciyor dogru ama adam amx cfgyi actiginda baska server reklami geçiyor baskanbey dediginiz kişi tsmizde bile yok ki kendisi csduraginda yasakli barindirilmasida yasak bilginize
Linklerini gizle |