Önemli Konu
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 708
- Clan İsmi: StarX` Gaming
Önemli Konu
Öncelikle selamın aleyküm iy geceler şimdi 13.3.2017 tarihinde bi olay başımıza geldi 1 yıllık arkadaşımız
üzerine oyun mu oynandı bilmiyorum ama <13-03-2017 19:23:15> <78.167.95.172> <StarX ` DeJaVu> amx_chat YEN IP GECTIK TS35 GECIN YENI IP CABUK
bu reklamı paylaşti serverde admindi yetkisi alt panelide vardı neyse hepsini sildik serveri kapatıp açtım
bu sefer başka biri kendine full yetki verdi
<13-03-2017 19:26:59> <78.191.238.201> <ENESAMCA> amx_say YENI TS TS35.CSDURAGI.COM TS35 GECTIK
yetkisi fulldu bunun bunu biz çözemedik kimin yaptığını keylogger de yeniş olabilirler ama
ipleri zaten belli oluyor ss de çekip atabilirim yani sizden ricam bunu kimin yaptığını öğrene bilirmisiniz öyle bir imkanımız varmı ? yorumlarınızı bekliyorum
ts134.csduragi.com
cs129.csduragi.com
[@Bilinmeyen Etiket]
@CSmiLeFaCe
üzerine oyun mu oynandı bilmiyorum ama <13-03-2017 19:23:15> <78.167.95.172> <StarX ` DeJaVu> amx_chat YEN IP GECTIK TS35 GECIN YENI IP CABUK
bu reklamı paylaşti serverde admindi yetkisi alt panelide vardı neyse hepsini sildik serveri kapatıp açtım
bu sefer başka biri kendine full yetki verdi
<13-03-2017 19:26:59> <78.191.238.201> <ENESAMCA> amx_say YENI TS TS35.CSDURAGI.COM TS35 GECTIK
yetkisi fulldu bunun bunu biz çözemedik kimin yaptığını keylogger de yeniş olabilirler ama
ipleri zaten belli oluyor ss de çekip atabilirim yani sizden ricam bunu kimin yaptığını öğrene bilirmisiniz öyle bir imkanımız varmı ? yorumlarınızı bekliyorum
ts134.csduragi.com
cs129.csduragi.com
[@Bilinmeyen Etiket]
@CSmiLeFaCe
Link: | |
Linklerini gizle |
Önemli Konu
Admin logları kısmından bu yetkilerin loglarını bulup sslerini konuya yükleyebilirmisiniz.
Linklerini gizle |
-
Önemli Konu
ekledim
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
Önemli Konu
yükledim peki bulanabilirmi kimin yaptığı nasıl kendine yetki vermiş kimin olduğu ortaya çıkas gereğini yaparız bizredarmygaming yazdı:Admin logları kısmından bu yetkilerin loglarını bulup sslerini konuya yükleyebilirmisiniz.
şimdiden teşekkürler
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: Cs42.CsDuragi.COM
- Clan İsmi: DayilaR JB
- İletişim:
Önemli Konu
Alt panel vs. var ise silmeden evvel yetkilerini kısıp silmeniz bu durumu önleyebilirdi. Muhtemelen bundan yararlanıyorlar çünkü panelden daha çıkmamışlardır.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: csX.csduragi.com
- Clan İsmi: FCS Gaming
- İletişim:
-
Önemli Konu
@CSmiLeFaCe Dedigi Gibi birisinin panelini silmeden önce tüm yetkilerini kapatıp ondan sonra paneli silin
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: Cs.teknoklan.com
- Clan İsmi: TeknoKlan
- İletişim:
Önemli Konu
Bana bir ortagim ihanet ettiydi.
Panel degisip tum yetkileri yedekledim.
Herkez farkli sifre soyleyip yetkisini geri aldi..
Dikkatli olunuz
Panel degisip tum yetkileri yedekledim.
Herkez farkli sifre soyleyip yetkisini geri aldi..
Dikkatli olunuz
Linklerini gizle |
-
Önemli Konu
ip adresinden hangi panele giris yapmis gözükür zaten ama size bundan baska zarar verdimi vermediyse bisey yapilamaz çünkü reklam atiyor virus bulastirmamak kişinin sorumlulugu tamamen
Linklerini gizle |