kücük bir kayit sistemi
Moderatör: Moderatörler
kücük bir kayit sistemi
bende yüklü olmadığı için şuanda link atamam fakat configs içindeki regusers.ini dosyasının içini siliniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
kücük bir kayit sistemi
@redarmygaming Kardeşim Kayıt Sistemini Yükledim Çalıştı Fakat Server Çöküor Hep Bütün Dosyaları Doğru Dizine Attıgma Eminim Reguyser içide boş zaten
Linklerini gizle |
kücük bir kayit sistemi
Ozaman server amxx sürümü ile aynı olmayabilir yada çakışan eklenti olabilir.
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: IMPERIAL GAMING
- İletişim:
kücük bir kayit sistemi
@redarmygaming Kardeşim Çökmesinin Nedenini Buldum İsmi Uzun Bir Arkadaş Kayıt Olup Giriş Yapınca Direk Server Çöküyor Kısa İsimle Kayıt Olup Oynadıgımız Zaman Bir Sıkıntı Yok Onu Ayarlayabilirsen Eklenti Sıkıntısız Yapıp Atabilme Şansın Varmı Mesela 20 Haneden Fazla İsim Olmasa Yada 15
Linklerini gizle |
-
kücük bir kayit sistemi
Söz konusu eklentide bir sorun var, kayıtlı kişilerin otomatik giriş yapabilmesi içn /kaydol yazarak 5. sçeneği seçmesi gerekiyorredarmygaming yazdı:@Revenqe
Buyur sana ahım şahım kayıt sistemi. Reklam yok diye hatırlıyorum. Ben kullandım bu plugini bi aralar sonrada sw felan sıfırlanınca bıraktım kullanmayı. Scripting klasörünün içerisindeki plugini kuruyorsun(amxmodx in içine) diğerlerini ise bulundukları yerlere panelde yüklüyorsun.
Addons klasörünün dışındaki dosyaları ise ftp nin anasayfasına yüklüyorsun.
Oyuncu Seçeneği sağ iken çalıştırabiliyor ama Ölü durumda ise çalışmıyor,bu sorunu rica etsem düzeltebilir misinz.
Linklerini gizle |