Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Dosya engelliyici Plugin.

Eklenti sorunlarınız ve özel eklenti istekleriniz

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Mbozkurt1990

Mesaj gönderen Mbozkurt1990 »

Hileli oyuncuların önlerine geçmek adına bir plugin yazılmasını öneriyorum.

Örneğin en çok bilinen wallhack opengl32.dll bu dosya şuan CSD guard sayesinde engellenebiliyor. Sistem aynı geliştirebilir bence, yeni çıkan hile dosyalarını veya bulunduğu dosya yolunu eklememiz halinde bu dosyaları bulunduran kişilerin sunucudan uzaklaştırılmasını sağlayabiliriz..

Gün geçtikçe yeni hileler çıkmakta bu hilelere karşı sürekli yeni bir plugin aramaktansa böyle bir plugin yazılarak tüm çıkan hilere karşı önlem alınabilir. Engellemek için sadece eklememiz yeterli olacak. Denemeye Değer bence

Plugin yazabilsem kesinle uğraş verirdim.

@redarmygaming
@CSmiLeFaCe
@ViTaLiTy.
@|.Gene[R]aL.|
@LSR
En son Mbozkurt1990 tarafından Pzt Mar 13, 2017 6:26 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

TunnS[C]
Server Ip/DNS: 213.238.173.78
Clan İsmi: CapitaLL |
İletişim:

Mesaj gönderen TunnS[C] »

Mbozkurt1990 yazdı:Hileli oyuncuların önlerine geçmek adına bir plugin yazılmasını öneriyorum.

Örneğin en çok bilinen wallhack opengl32.dll bu dosya şuan CSD guard sayesinde engellenebiliyor. Sistem aynı geliştirebilir bence, yeni çıkan hile dosyalarını veya bulunduğu dosya yolunu eklememiz halinde bu dosyaları bulunduran kişilerin sunucudan uzaklaştırılmasını sağlayabiliriz..

Gün geçtikçe yeni hileler çıkmakta sürekli yeni bir plugin aramaktansa böyle bir plugin yazılarak tüm çıkan hilere karşı önlem alınabilir. Engellemek için sadece eklememiz yeterli olacak. Denemeye Değer bence

Plugin yazabilsem kesinle uğraş verirdim.
@CSmiLeFaCe hile engellemek için ıstek uzerın gelıp kurdugu ve bır cok kullanıcınında sevdıgı bır alıskontrol plugını var.Alıas kodları engellıyor ıstersen ozel mesaj at musaıt bır gun gelır kurar sana ve zaten csduragı bır cok hıleyı engelledıler dedıgım gıbı csmılefaceye ulas o yardım eder

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

LSR
Server Ip/DNS: cs7.csduragi.com
Clan İsmi: LeadeR Gaming

Mesaj gönderen LSR »

rechecker içinden ekleniyor diye biliyorum fakat emin değilim

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Taha Demirbaş
İletişim:

Mesaj gönderen Taha Demirbaş »

Aslinda engelleme olaylari bi bakima kod bilen kisiye kolaydir. 5 dakikada hangi kod nerden komuta giriyor hangi kodlar engellenecek belirleyip cliente yonlendirme verebiliriz. Fakat bahsettigim yontemde.dll dosyasii tirmalamamiz gerekiyor

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala