Merhaba,
Serveri bugun komple sifirladim yeniden yukledim ama 30 dk bir kapaniyor. Yardim lutfen.
Tesekkurler
Cs21
Server surekli kapaniyor
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 69
Server surekli kapaniyor
En son yunuss85 tarafından Cum Mar 10, 2017 9:01 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: xx - נв
- İletişim:
Server surekli kapaniyor
@yunuss85 genel bir sorun vardı panelde swyi acınca kapanıyordu duzeltildi sanırsam suan bi kontrol edermisiniz
Linklerini gizle |
-
Server surekli kapaniyor
Bizim yeni sisteme geçirmediğimiz sw de sorun yok ama yeni sisteme geçende sizinki gibi çöküyo sürekli
Linklerini gizle |
-
Server surekli kapaniyor
CssAttack yazdı:Bizim yeni sisteme geçirmediğimiz sw de sorun yok ama yeni sisteme geçende sizinki gibi çöküyo sürekli
Aynen bizimde çökmeler başladı
Linklerini gizle |
-
Server surekli kapaniyor
eXmajesticGaming yazdı:CssAttack yazdı:Bizim yeni sisteme geçirmediğimiz sw de sorun yok ama yeni sisteme geçende sizinki gibi çöküyo sürekli
Valla ben adminleri diğer sw ye geçirdim klan üyelerinide orda sorunsuz ikisi de cs durağı ama biri sıfırlanıp yeni sürüm oldu birini sıfırlamadım ama sıfırlanmayan sorunsuz şuan
Linklerini gizle |
-
Server surekli kapaniyor
CssAttack yazdı:eXmajesticGaming yazdı:CssAttack yazdı:Bizim yeni sisteme geçirmediğimiz sw de sorun yok ama yeni sisteme geçende sizinki gibi çöküyo sürekli
Valla ben adminleri diğer sw ye geçirdim klan üyelerinide orda sorunsuz ikisi de cs durağı ama biri sıfırlanıp yeni sürüm oldu birini sıfırlamadım ama sıfırlanmayan sorunsuz şuan
Yeni sistemde sanırım ip lere ayrılan cpu değerleri çok düşük. O yüzden kaldırmıyor olabilir.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: xx - נв
- İletişim:
Server surekli kapaniyor
Kardeşim ondan kaynaklı oldugunu sanmıyorum ayni anda 30 40 sw dusmekte.eXmajesticGaming yazdı:CssAttack yazdı:eXmajesticGaming yazdı:
Yeni sistemde sanırım ip lere ayrılan cpu değerleri çok düşük. O yüzden kaldırmıyor olabilir.
Paneller aktif şuan girebilirsiniz.
Linklerini gizle |