Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

10.03.2017 serverların kapalı olması ile ilgili genel konu

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Yek'-ta
İletişim:

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Forumun daha temiz düzgün olması için bu konuyu geç de olsa başlatıyorum. Panelin kapalı olması ile ilgili açacağınız konuları atacağınız mesajları bu konu altına atabilirsiniz.

Daha evvelden hatırlarsınız, daha iyi bir sunucu olmak için çalışmalar oldu ve bu çalışmaların başlangıcında hep ufak tefek sorunlar oldu. IPlerin kapalı durumda olmasından 2 yada 3 saat geçti maksimum, günlük bir sıkıntı değil. Biliyorum daha evvelden kasmalar donmalar oluyordu yeni güncelleme ile ilgili ama bu sorunlar atlatıldığında size garanti veriyorum yeni panelde geldiği zaman daha evvelden görmediğiniz bir CSDurağı olacaktır. Çok daha kaliteli, çok daha hızlı, çok daha stabil çalışan eklentiler ve yeni eklentiler. Bu sebeple sabırlı olmanızı istiyorum/bekliyorum.

-[@Bilinmeyen Etiket] ye ulaşamıyorum, ulaştığım zaman zaten buralarda olur hemen ilgilenir.
-Muhtemelen, bugün bana çöken serverların otomatik açılması için bazı uygulamalar yaptığını söyledi, onlar patlak vermiştir. Zaten bir saldırı olsa bütün CSDurağını etkilerdi. Benim tahminim budur, zaten [@Bilinmeyen Etiket] geldiği zamanda gerekli açıklamaları yapar.

İyi forumlar.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Xander
Server Ip/DNS: csxx.csduragi.com
Clan İsmi: xx - נв
İletişim:

Mesaj gönderen Xander »

@CSMileFaCe bilgilendirme için teşekkürler.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

TunnS[C]
Server Ip/DNS: 213.238.173.78
Clan İsmi: CapitaLL |
İletişim:

Mesaj gönderen TunnS[C] »

Sefasini çekmek için cefasini çekicez yapcak bişi yok insallah yakin zamanda daha iyisi olucak.
Bilgilendirmen için tesekkurler biraz bilgi almamiz lazimdi :D

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

jottABey
Server Ip/DNS: Cs42.CsDuragi.COM
Clan İsmi: DayilaR JB
İletişim:

Mesaj gönderen jottABey »

Teşekkürler. Bilgilendirmek için.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

CssAttack

Mesaj gönderen CssAttack »

Sunucularınız bünyesinde 2 tane serverim var. Birisi güncellemenizle beraber core sistemine aktarıldı. Birisi ise tercihimizden kaynaklı sıfırlanmadı. Sıfırlanmayan ne çökme ne başka bir sorunla karşı karşıya. Panel çökse bile server sorunsuz akmakta. Diğeri yani 1.8.3 e geçen ise sabahtan beri kullanılamaz halde. 1 gün içinde 20 defa telefonum çaldı server çökmesinden kaynaklı. Hatalı hiçbir log ya da plugin yok. Biz sizden güncelleme falan istemiyoruz artık. Eski yedekleri yükleyin. Eski halimize dönelim biz razıyız. Kendi klanımdaki adamlar bile isyan etti yahu bırakın diğer oyuncuları. Bakın diğer arkadaşları bilmiyoruz ama biz daha stabil sorunsuz bir oyun olması amacıyla serverlerimizi sizlerin sunucularına taşıdık. Saldırı gibi konularda daha iyi olduğunuzu bildiğimizden. Fakat şuan ki durum gerçekten hem bize hemde csdurağında olacak oyunculara zarar. Allied bile yeterince plugin yayınlamadı 1.8.3 ile alakalı. Panelin default pluginleri düzenlense bile kişisel olarak kullanılan yada istek pluginler var. Ve bunlar gerçekten zorlaşacak.

Bu arada da bilgilendirmeniz için teşekkür ediyorum bende. En azından hepimiz sorunun genel olduğunu teyit edebildik

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

dirilisgamin50

Mesaj gönderen dirilisgamin50 »

@CSMileFaCe bilgilendirme için teşekkürler.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

oCezaMelegi
Server Ip/DNS: 213.238.173.18
Clan İsmi: [I]ncredibLe'S
İletişim:

Mesaj gönderen oCezaMelegi »

@CSMileFaCe Kaybettiğimiz adam sayısı yerine gelmeyecek ama sorumlu tabikide tutulamassınız teşekkür ederiz bilgilendirme için.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

eXmajesticGaming

Mesaj gönderen eXmajesticGaming »

CSmiLeFaCe yazdı:Forumun daha temiz düzgün olması için bu konuyu geç de olsa başlatıyorum. Panelin kapalı olması ile ilgili açacağınız konuları atacağınız mesajları bu konu altına atabilirsiniz.

Daha evvelden hatırlarsınız, daha iyi bir sunucu olmak için çalışmalar oldu ve bu çalışmaların başlangıcında hep ufak tefek sorunlar oldu. IPlerin kapalı durumda olmasından 2 yada 3 saat geçti maksimum, günlük bir sıkıntı değil. Biliyorum daha evvelden kasmalar donmalar oluyordu yeni güncelleme ile ilgili ama bu sorunlar atlatıldığında size garanti veriyorum yeni panelde geldiği zaman daha evvelden görmediğiniz bir CSDurağı olacaktır. Çok daha kaliteli, çok daha hızlı, çok daha stabil çalışan eklentiler ve yeni eklentiler. Bu sebeple sabırlı olmanızı istiyorum/bekliyorum.

-[@Bilinmeyen Etiket] ye ulaşamıyorum, ulaştığım zaman zaten buralarda olur hemen ilgilenir.
-Muhtemelen, bugün bana çöken serverların otomatik açılması için bazı uygulamalar yaptığını söyledi, onlar patlak vermiştir. Zaten bir saldırı olsa bütün CSDurağını etkilerdi. Benim tahminim budur, zaten [@Bilinmeyen Etiket] geldiği zamanda gerekli açıklamaları yapar.

İyi forumlar.
CSDurağının hizmet veremediği süreler, ek olarak eklenecek mi ? Bu tarz durumlarda daha hızlı destek almak için forum dışında bir ticket sistemi getirilecek mi ? Aynı şekilde online destek ekibi kurulması planlanıyor mu ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Yek'-ta
İletişim:

Mesaj gönderen Yek'-ta »

@eXmajesticGaming

-"CSDurağının hizmet veremediği süreler, ek olarak eklenecek mi?", bunun hakkında bir şey diyemem, CSDurağı yetkilisi değilim sadece forum yetkilisiyim.
-"Bu tarz durumlarda daha hızlı destek almak için forum dışında bir ticket sistemi getirilecek mi?", Zannetmiyorum, çünkü ha böyle ha öyle. Çünkü ticket sistemi denildiği zaman saçma sapan sorunlar yazılıyor. Zaten bu yüzden forum kuruldu, böyle olması daha iyi.
-"Aynı şekilde online destek ekibi kurulması planlanıyor mu?" -CSDurağı yetkilisi değilim, zaten bu tür planlamalar falan bir anda olur. Ben desteğim ya, yetmiyor muyum size :roll:

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

TunnS[C]
Server Ip/DNS: 213.238.173.78
Clan İsmi: CapitaLL |
İletişim:

Mesaj gönderen TunnS[C] »

Bizi ters konusmasan daha iyi olcaksinda :D

@CSmiLeFaCe