10.03.2017 serverların kapalı olması ile ilgili genel konu
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Yeni çalıştırılan veya yeni otutturulan sistemlerde illaki sorun sıkıntı çıkacaktır. Çıkmaması çok az bir şans. Şuanda csdcore sisteminde bazı aksaklıklar yaşanıyor. csd2017 Sisteminde olan arkadaşlar bir süreliğine serverlerini gerekmedikçe sıfırlamasınlar. Bir süre sonra güncellemeler tamamen bitirilince Geçerlerse user kaybetme olasılığı düşecektir. Geçen arkadaşlara ise diyeceğim şu Her gülün bir dikeni var. Bazılarımız lag azaldı , daha akıcı bir oyun vs. Güzel yenilikler geldiğinden bahsetti. Bu yeni güncellemelerin iyileştirme çalışmaları bitene kadar Sıfırlayan/sıfırlamayan arkadaşlar Sabırla beklemeliler başka şuanda yapacak birşey yok malesef.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5460
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Arkadaşlar gerekli kontrolleri yaptım.
Son zamanlardaki bu kapanmaların %95'i gelen saldırılardan ötürü.
Gerekli yerlere işlemleri yapması içinde talimatları verdik.
Kapanma değil barındırılan makinenin hattının gitmesinden ötürü serverlar kapalı gözükmektedir.
Bakım sonrası pro.csduragi.com'un stats bilgileri
Sunucu 1908 dkdır kapanmamış durumda, yani yakşalık 31 saat.
Saldırılar içinde engel yapılan cihazlardaki filtrelemelerde problem oluştuğu bilgisi geldi,düzeltmeleri için gerekli bilgileri hizmet aldığımız yere ilettik.
En kısa sürede bu sorunlar çözülmüş olacaktır
Son zamanlardaki bu kapanmaların %95'i gelen saldırılardan ötürü.
Gerekli yerlere işlemleri yapması içinde talimatları verdik.
Kapanma değil barındırılan makinenin hattının gitmesinden ötürü serverlar kapalı gözükmektedir.
Bakım sonrası pro.csduragi.com'un stats bilgileri
Kod: Tümünü seç
CPU In Out Uptime Users FPS Players
12.91 253.56 304.01 1908 37703 345.84 30
Saldırılar içinde engel yapılan cihazlardaki filtrelemelerde problem oluştuğu bilgisi geldi,düzeltmeleri için gerekli bilgileri hizmet aldığımız yere ilettik.
En kısa sürede bu sorunlar çözülmüş olacaktır
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Special Forces
Ömer Bey gerekli açıklamayı yapmıştır . Teşekkürler .
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs6.csduragi.net
- Clan İsmi: STH Gaming
- İletişim:
Kardeşim Bu Gibi Durumlarda Biraz Anlayışlı Olmak Lazım Benım Serverıme Core Sistemi İlk Gelen İplerden Birisi Defalarca Cokme Meydana Geldi Defalarca Bana Yazan Kişiler Oldu En son Serveri Carsamba Günü İşimi Gücümü Bıraktım Öğlen Cıkıp Evime Gelip Serverimi Sıfırladım Ve 6 Saat Sonucunda Serverimi 1.8.3 Surumune Göre Plugınlerimi Ayarlayıp Kurulumu Yaptım Ve Sonra Serverde Oynadım İlk Gün Bi Sıkıntı Yoktu Ama Serverime Gelen Herkez Mermiler Muhtesem Gittiklerini Soylediler Tabi Eskidende Gidiyordu Bana Göre Ama Benım Serverime Genellıkle Mac Atan Oyuncular Geliyor Onlar Farkı Daha İyi Anlıyorlar Ve Aldıgım Bilgiyede Göre Daha Gelecek Bir Cok Sey Var Bu Yeni Sürümle Ve Bide Yeni Panel Geldimi Ozaman Daha Bi Başka Güzel Olucak Bizlerin Bu Sureç İçerisinde Sabırlı Olaması lazım Ben Gametrackerde turkıye 5 lerdeydım Simdi Bu Sistem Kurulum Surecinde 12 Sıralara Dustum Ve Bu Sabah Dahada Düşecegimide Biliyorum Ama Umrumda Dil Bu Acıkcası Ve Oyuncu Kaybınada Yol Açtıgını Biliyorum Ama Sunu Unutmayalım [@Bilinmeyen Etiket] Bey Bu Sistemi Kuruyorsa Bizlerin Oyunculara Daha Guzel Ve Sorunsuz Oyun Oynatmamız İçin Çabalıyorlar Biz Sabırla Bekleyelim Daha Öncede Böyle Sorunlar Oldu Kurulum Sorunsuz Halloldugunda, Zaten Hallolmasına Az Kaldı Samırsam Acıklamalar Yapılmış Ve İyiki Bu Sisteme Geçmişiz Diyeceksınız Ama Bazen Bende Senin Gibi Sinirlenmiyor Dilim Ama Sunucularımızın Kaliteli Olacagını Düşünmek Bekleyecegıme Degecektir Diye Düsünüyorum Ve İnşAllah Haklı Cıkarım.. SaygılarCssAttack yazdı:Sunucularınız bünyesinde 2 tane serverim var. Birisi güncellemenizle beraber core sistemine aktarıldı. Birisi ise tercihimizden kaynaklı sıfırlanmadı. Sıfırlanmayan ne çökme ne başka bir sorunla karşı karşıya. Panel çökse bile server sorunsuz akmakta. Diğeri yani 1.8.3 e geçen ise sabahtan beri kullanılamaz halde. 1 gün içinde 20 defa telefonum çaldı server çökmesinden kaynaklı. Hatalı hiçbir log ya da plugin yok. Biz sizden güncelleme falan istemiyoruz artık. Eski yedekleri yükleyin. Eski halimize dönelim biz razıyız. Kendi klanımdaki adamlar bile isyan etti yahu bırakın diğer oyuncuları. Bakın diğer arkadaşları bilmiyoruz ama biz daha stabil sorunsuz bir oyun olması amacıyla serverlerimizi sizlerin sunucularına taşıdık. Saldırı gibi konularda daha iyi olduğunuzu bildiğimizden. Fakat şuan ki durum gerçekten hem bize hemde csdurağında olacak oyunculara zarar. Allied bile yeterince plugin yayınlamadı 1.8.3 ile alakalı. Panelin default pluginleri düzenlense bile kişisel olarak kullanılan yada istek pluginler var. Ve bunlar gerçekten zorlaşacak.
Bu arada da bilgilendirmeniz için teşekkür ediyorum bende. En azından hepimiz sorunun genel olduğunu teyit edebildik
Kod: Tümünü seç
Server ip : cs6.csduragi.net / cs1.sthgaming.org
Team Speak3 ip : ts26.csduragi.com
Web Adresi : www.sthgaming.org
Linklerini gizle |
-
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.78
- Clan İsmi: CapitaLL |
- İletişim:
-
- Server Ip/DNS: cs174.csduragi.com
- Clan İsmi: MasterProGaming
-
Sanırım gerekli talimatlar yerine getirilmedi. Çünkü hala serverlar kapanıyor ve artık bu da kabak tadı vermeye başladı .
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: xx - נв
- İletişim:
cs20de bu durumda suan :S
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi