Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

.MP3 Uzantılı Müziklerin Oyun Anında Çalmaması

Oyunda karşılaştığınız hatalar , oyun hakkında genel bilgiler

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Jess

Mesaj gönderen Jess »

Oyun dosyalarımdaki .mp3 uzantılı olan müziklerin hiçbirisi ya hiç çalmıyor ya da zamansız çalıp duruyor. (Menü müziği, el sonu müzikleri, oyun anında çalan müzik vs. gibi.) Bu sorunu nasıl düzeltebilirim? Hepsinin yerli yerince, eskisi gibi normal şekilde çalmasını istiyorum o kadar.

(Silip yeniden yükle demeyin lüfen, milyar kere denedim olmadı. Farklı versiyonlarını da yükledim yine aynı :()

O kadar yere baktım, sordum hiçbir çözümünü bulamadım. Sanki şu ana kadar tek benim başıma gelmiş gibi.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Jess

Mesaj gönderen Jess »

Sorun çözülmüştür. ✔

Eğer aynı sorunu yaşayıp halledemeyen arkadaşlar olursa özel mesaj atsınlar, çözümünü detaylıca yazar yardım etmeye çalışırım.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

noeldayi
Server Ip/DNS: 213.238.173.35
Clan İsmi: Moon Gaming
İletişim:

Mesaj gönderen noeldayi »

nasil çözdüğünü anlatırsan bizde bişiler kapariz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

ahmet1231

Mesaj gönderen ahmet1231 »

dostum bızede anlatırmısın nasıl cozuldugnu kac gudnur bunlarla ugrasıotuz

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Jess

Mesaj gönderen Jess »

ahmet1231 yazdı:dostum bızede anlatırmısın nasıl cozuldugnu kac gudnur bunlarla ugrasıotuz
Elbette anlatırım. Dosyalarla uğraşmayı, silip geri yüklemeyi, farklı yere kurmayı deneme hiç eğer durum ciddiyse benimkisi gibi. Sistem Geri Yükleme ile çözdüm. İşletim sistemin Windows 7'yse dediklerimi uygula sırasıyla;
Başlat > Tüm Programlar > Donatılar > Sistem Araçları > Sistem Geri Yükleme'ye tıkla.
Önüne 2 seçenek gelecek 1. olanı "Önerilen geri yükleme" 2. olanı "Farklı bir geri yükleme noktası seç"tir.
Sana önerilen geri yüklemeyi seçmeni öneririm ki o zaten seçili olarak gelir. Önerilen geri yüklemede sana
bilgisayarındaki her şeyin iyi çalıştığı bir tarih verilir. Onu seçtikten sonra "İleri"ye tıklarsan bilgisayarın kendini
yeniden başlatıp o tarihteki ayarlarına geri dönecektir.
Eğer yeniden başlattıktan sonra oyun kurulu değilse
tekrar kurabilirsin sıkıntı yok. Ama önemli programların, belgelerin vs. varsa onları koruma altına al geri yüklemeden önce. Bildiğim kadarıyla anlattım, ben de böyle yaptım ve oldu. Diğer işletim sistemlerinde nasıl oluyor ama bilmiyorum ona internetten bakabilirsin

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Jess

Mesaj gönderen Jess »

noeldayi yazdı:nasil çözdüğünü anlatırsan bizde bişiler kapariz.
Durum ciddiyse, silip geri yükleme gibi yolları denediysen ama bi türlü çözemiyorsan sistem geri yüklemeyi dene. İşletim sistemin Windows 7'yse dediklerimi uygula sırasıyla;

Başlat > Tüm Programlar > Donatılar > Sistem Araçları > Sistem Geri Yükleme'ye tıkla.
Önüne 2 seçenek gelecek 1. olanı "Önerilen geri yükleme" 2. olanı "Farklı bir geri yükleme noktası seç"tir.
Sana önerilen geri yüklemeyi seçmeni öneririm ki o zaten seçili olarak gelir. Önerilen geri yüklemede sana
bilgisayarındaki her şeyin iyi çalıştığı bir tarih verilir. Onu seçtikten sonra "İleri"ye tıklarsan bilgisayarın kendini
yeniden başlatıp o tarihteki ayarlarına geri dönecektir.
Eğer yeniden başlattıktan sonra oyun kurulu değilse
tekrar kurabilirsin sıkıntı yok. Ama önemli programların, belgelerin vs. varsa onları koruma altına al geri yüklemeden önce. Bildiğim kadarıyla anlattım, ben de böyle yaptım ve oldu. Diğer işletim sistemlerinde nasıl oluyor ama bilmiyorum ona internetten bakabilirsin

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Jess

Mesaj gönderen Jess »

Arkadaşlar konuyu açalı belli bir süre geçti fakat KALICI ÇÖZÜMÜNÜ buldum.

Sistem Geri Yükleme de aslında köklü bir çözüm değilmiş. Sorun Cd sürücünüz ile alakalı eğer böyle bir durum yaşayan varsa veya yaşarsanız bilin ki sürücünüz hasarlı olduğu için bu uzantılı müzikleri oyun anında çalmıyordur (Başka bir sebebi var mı araştırmadım).

Bir iki şey daha denedim düzeltmek için fakat olmadı, en sonunda da FORMAT attım. Formatı da kolay atmadım maalesef. 3-4 kez sürekli denedim ama sürücüm sebebiyle fazla geç çözebildim bu problemi.

Bugün bir kez daha şansımı deneyeyim dedim ve de şansıma sürücü belirli bir süre çalışmaya başladı ve başarılı bir şekilde sistemimi yeniledim, sürücüm de düzeldi.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala