erdemns yazdı:Bizdede tam tersi oluyor server full çekiyor consolda girmeye çalışan oyuncu 2.3 kere üst üste denediğinde oyuncuyu banlıyor. Bugün 3 kere Adminimizi banladı gereği biran önce yapılmalı
Server ip 213.238.173.17
Ve an ihtibari ile bende ban yedim bi donma oldu
Consolda cıkan sudur; Banned for move commands flooding (burst)
[@Bilinmeyen Etiket]
aynı sorun bızdede var kendı serverımden ılk defa ban yıyorum güzel bi duygu degılmıs onu anladım işin sakası bı yanada yanı bu surecte sabretmekten başka yapcak birsey yok [@Bilinmeyen Etiket] bey halledecegıne eminim suanda ugrasıyordur zaten.
erdemns yazdı:Bizdede tam tersi oluyor server full çekiyor consolda girmeye çalışan oyuncu 2.3 kere üst üste denediğinde oyuncuyu banlıyor. Bugün 3 kere Adminimizi banladı gereği biran önce yapılmalı
Server ip 213.238.173.17
[@Bilinmeyen Etiket]
aynı sorun bızdede var kendı serverımden ılk defa ban yıyorum güzel bi duygu degılmıs onu anladım işin sakası bı yanada yanı bu surecte sabretmekten başka yapcak birsey yok [@Bilinmeyen Etiket] bey halledecegıne eminim suanda ugrasıyordur zaten.
erdemns yazdı:
[@Bilinmeyen Etiket]
[@Bilinmeyen Etiket] Servera yüksek ping gırıyor oyuncuların pingi 1000 - 3000 Arasına kadar çıkıyor Server kapanıyor Serverı tekrar acıyorum Server dolmuyor 6.7 kısı oluyor Yönlendırme aktıf olmuyor yaklasık 1.2 saat boyuncu
erdemns yazdı:[@Bilinmeyen Etiket] Servera yüksek ping gırıyor oyuncuların pingi 1000 - 3000 Arasına kadar çıkıyor Server kapanıyor Serverı tekrar acıyorum Server dolmuyor 6.7 kısı oluyor Yönlendırme aktıf olmuyor yaklasık 1.2 saat boyuncu
Şuan serverınzı full gözükmekte, ping mevzusu ayrı bir olay onunla ilgilenmekteyiz