Düzeltirmisiniz
Moderatör: Moderatörler
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.48
- Clan İsmi: Ayyildiz Tim
Düzeltirmisiniz
@|.Gene[R]aL.| attığımı denermisin bir ? problem yoksa gene ölüsünü dirisini ayarlarsın ve suçu neden bende buluyorsun ? editleyip düzelttik attık suç mu oldu ?
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 994
- Server Ip/DNS: cs6.csduragi.net
- Clan İsmi: STH Gaming
- İletişim:
Düzeltirmisiniz
Tasarimci v2 yazdı:Buyrun.

kardesım sorun su ben canlıyken oyuncuların .me yazdıgında istatikleri gormesını istemiyorum yani oyuncu canlıyken .me yazdıgında Canlıyken Bu Komutu Kullanamazsınız.. diye saydan mesaj gitmesini istiyorum ilk eklentimde boyleydı ama hata alınca duzeltme yaptık yapıncada bozuldu.. bu eski yuklerken servere hata veren eklentım..
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Düzeltirmisiniz
ben sana nıye suc atıyım kardesım sadece ordan kaynaklandıgını dusunuyorum budozean yazdı:@|.Gene[R]aL.| attığımı denermisin bir ? problem yoksa gene ölüsünü dirisini ayarlarsın ve suçu neden bende buluyorsun ? editleyip düzelttik attık suç mu oldu ?
Linklerini gizle |
-
Düzeltirmisiniz
Buyrun.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Düzeltirmisiniz
/home/csserverlar/213.238.173.206-cs6netRe//cstrike/addons/amxmodx/scripting/STHcsm_YeniStats.sma(100) : warning 201: redefinition of constant/macro (symbol "MAX_PLAYERS")Tasarimci v2 yazdı:Buyrun.
/home/csserverlar/213.238.173.206-cs6netRe//cstrike/addons/amxmodx/scripting/STHcsm_YeniStats.sma(102) : warning 201: redefinition of constant/macro (symbol "MAX_NAME_LENGTH")
bu hatayı verdı yukjlerken calısırmı eklentı ?
Linklerini gizle |
-