Bakım hakkında , çökmeler , eksiklikler vs. (Genel Konu)
Moderatör: Moderatörler
-
Keşke yapılmasaydı dediğim bir olay adminlikler aktif olmuyor pluginleri yüklüyoruz map değişince server kapanıyor önce ki panelde çalışan pluginler şimdi serveri kapatıyor biz serverlara hangi plugini kuracağız peki şimdi böyle bir güncelleme yapıldı ama hep hata ile geldi bu güncelleme bence eski haline geri döndürülmeli yoksa çok sorun yaşayacağız gibi zaten fazla anlamıyorum csdurağı panelinden şimdi iyice anlamamaz hale geldik
Link: | |
Linklerini gizle |
@cantosun size tavsiyem sunucuyu sıfırlayıp yeniden serverı kurmanız. Yeni güncellemenin büyük artıları var ama eski dosyaların üstüne yüklenildiği için sorunlar oluştu. Hatta bende şuanda cs1Net'i sıfırlamak durumundayım, saat başı çöküyor şuanda. Yüklediğiniz eklentilerin AmxModx 1.8.3 sürümü ile uyumlu olup olmadığına iyi bakın, bu güncellemede 1.8.2 eklentileri sorunlu çalışıyor.
Linklerini gizle |
-
dün 2 kere sıfırladım ama yine aynı pluginleri 1.8.3 sürümü ile uyumlu olup olmadığını nasıl anlarız son sürüm amxmodx programı yüklü sorunsuz açılıyor hepsi ama bi yardımcı olursanızCSmiLeFaCe yazdı:@cantosun size tavsiyem sunucuyu sıfırlayıp yeniden serverı kurmanız. Yeni güncellemenin büyük artıları var ama eski dosyaların üstüne yüklenildiği için sorunlar oluştu. Hatta bende şuanda cs1Net'i sıfırlamak durumundayım, saat başı çöküyor şuanda. Yüklediğiniz eklentilerin AmxModx 1.8.3 sürümü ile uyumlu olup olmadığına iyi bakın, bu güncellemede 1.8.2 eklentileri sorunlu çalışıyor.
Linklerini gizle |
-
antiflashbug eklentisi için ne düşünüyorsunuz ?CSmiLeFaCe yazdı:@cantosun size tavsiyem sunucuyu sıfırlayıp yeniden serverı kurmanız. Yeni güncellemenin büyük artıları var ama eski dosyaların üstüne yüklenildiği için sorunlar oluştu. Hatta bende şuanda cs1Net'i sıfırlamak durumundayım, saat başı çöküyor şuanda. Yüklediğiniz eklentilerin AmxModx 1.8.3 sürümü ile uyumlu olup olmadığına iyi bakın, bu güncellemede 1.8.2 eklentileri sorunlu çalışıyor.
Linklerini gizle |
@cantosun Sunucuyu sıfırladıktan sonra herhangi bir eklenti yüklemeyin. Sadece adminlik ayarlarını yapın, varsın adminler yeşil yazmasın 1-2 gün mühim değil. Sunucunun çökmediğinden emin olduğunuz zaman her şey güzel dediğiniz zaman tek tek eklentilerinizi yükleyiniz. Sma dosyasını panelden yüklerken çıkan hatalar önemlidir, bu yüzden hata veren eklentiyi hiçbir şekilde kullanmayın.
Linklerini gizle |
@eXmajesticGaming Kendi takımını kör etmeyi engelleme eklentisinden bahsediyor isen pro serverlar için semiclip modülü var, o modülü güvenlik ayarlarından aktif edin. Ardından https://panel.csduragi.com/urun/editor/ ... config.ini bu adrese giriş yapınız. Burada noteamflash 'ın karşılığı 0'dır, 1 yapın, üstünde de flashfix vardır, onuda 1 yapın kaydedin. Sonra sunucuya restart atınız.
CS1Net için kullanmış olduğum ayarlar bu şekildedir.
semiclip = 1;
team = 3;
time = 0;
crouch = 1;
effects = 0;
distance = 0;
transparency = 254;
penetfire = 0;
flashfix = 1;
noteamflash = 1;
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.78
- Clan İsmi: CapitaLL |
- İletişim:
Bi yardım edermısınız.Biohazard mod yuklucem ama hayla dedıgım hata var include klasorune cholorchat.inc dosyası yuklu oldugu halde modu yukledıgımde cholorchat.inc hataları mevcut dun yukledıgımde yıne hata vermıstı inc dosyasını yukledıkten sonra duzelmıstı sımdı yukledım ama yıne hata verıyor ac kapa restart hepsını denedım olmadı.Ve işin garıp tarafı ben modlardan sımdılık dursun dıye bıohazard modu actım ama ne garıptırkı zp mod kapalı oldugu halde serverde zp oynanıyor 
[@Bilinmeyen Etiket]

[@Bilinmeyen Etiket]
Linklerini gizle |
@TunnS[C] son güncelleme ile birlikte paneldeki derleyici bizim include klasörünü görmüyor, bende dün anti hileyi kurarken fark ettim. Çözüm olarak include içini eklentini içini açıp en üste yazdım. Yani yapacağın iş; colorchat.inc dosyasını wordpad programı ile aç, içini tamamen kopyala sonra sma dosyasının #include... geçen kısımlarının hemen altına yapıştır gitsin. Artık panelden yükleyebilirsin o eklentiyi.
Linklerini gizle |
-
Çok teşekkür ederim. Bu arada serverda konuşmalar loglanıyor ancak yanda yer alan 07.03.2017_12.26-fy_iceworld16.log tıkladığımızda konuşmalar açılmıyor ve boş gözüküyor. Bunun için logs klasöründen csdsaylogs ve csdadminlogs klasörünü silip yeniden oluşturdum ancak sorun düzelmedi. (Bu arada serverı sıfırlamadım. addons içerisinde csdv2017 ve csdcore bulunmakta. her şey sorunsuz çalışıyor. bu yüzden sıfırlamadım sadece konuşmalar kayıtlanmıyor )CSmiLeFaCe yazdı:@eXmajesticGaming Kendi takımını kör etmeyi engelleme eklentisinden bahsediyor isen pro serverlar için semiclip modülü var, o modülü güvenlik ayarlarından aktif edin. Ardından https://panel.csduragi.com/urun/editor/ ... config.ini bu adrese giriş yapınız. Burada noteamflash 'ın karşılığı 0'dır, 1 yapın, üstünde de flashfix vardır, onuda 1 yapın kaydedin. Sonra sunucuya restart atınız.
semiclip = 1;
team = 3;
time = 0;
crouch = 1;
effects = 0;
distance = 0;
transparency = 254;
penetfire = 0;
flashfix = 1;
noteamflash = 1;
Linklerini gizle |
@eXmajesticGaming log dosyaları ile ilgili bir sıkıntı var bu doğruYDU. Dün gece 3 civarı serverı kurcalarken bende log dosyalarına erişemiyordum ama 1 saat evvel baktığımda loglara bakabiliyordum. Bir şeyler var ama bende bilmiyorum, ara ara gidiyor. Sanırım panellede bir şeyler yapılıyor bu esnada
. csdsaylogs ve csdadminlogs klasörlerine gelip tutulan log dosyalarının boyutlarına bakın. Eğer 0 bayts dan fazla görüyor iseniz logları ve her biri farklı boyutlarda ise loglamada bir sıkıntı yok sadece panelden erişim sıkıntısı çekiyorsunuzdur. Yakında açılır, bekleyiniz sadece. IP adreslerinin sıkıntıları giderildiğinde, tamam oh bitti ip ler herkes güncellemeyi aldı dediğimiz zaman sıkıntı hala devam ediyor ise hatırlatın.

Linklerini gizle |