Güzel haber teşekkürler kolay gelsin.Ömer TELLİ yazdı:Güncelleme alınan iplerde yaşanan sorunların hepsini düzeltip yeni paketi oluşturuyoruz. Tüm sorunlar bitsin diğer serverlar o zaman güncellenecek.
Yeni güncelleme alacak iplerin sıfırlanmaya ihtiyacı bile kalmayabilir
Bakım hakkında , çökmeler , eksiklikler vs. (Genel Konu)
Moderatör: Moderatörler
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.117
- Clan İsmi: Holigan | Clan
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.16-28
- Clan İsmi: Wild
Ömer TELLİ yazdı:plugins.ini'den admin.amxxi kapatın , admin_sql.amxx'i açın.Hero yazdı:Omer bey 28dede admınlıkler yok onada bakarsanız sevınırım.
Bu kaçıncı yazışım size diğer insanların sunucuları ile ilgilememe engel oluyorsunuz
Sorun hala devam ettıgı ıcın yazıyorum yoksa neden gereksız yere rahatsız edeyım.
Linklerini gizle |
-
Ömer TELLİ yazdı:sener20 yazdı:@Ömer Telli Bey kolay gelsin.
-Dediginiz gibi adminlikler için admin.amxx iptal edip, admin_sql_amxx aktifleştirdim.Ama sorun aynı adminlikler hala çalışmıyor.
-Servera girdiğimizde takım seçme seçenegi cıkmıyor direk takıma atıyor. Bunun için cfg dosyasının içinde mp_auto_join_team "0" yok. Eklememe ragmen hala aynı sorunu yaşıyoruz.
-Server normalde pro fakat listede jail olarak görünüyor ve giren arkadaşlar jail olarak gördügüm için girdigini söylüyorlar. Bunada bir çözüm bulursan sevinirim.
-Ayrıca hatalar için cstrike sys.eror.log dosyasındakileri atin demiştiniz. Cstrike diye bir dosya yok maalesef.
-Bunlara ek olarak amx_super çalışmıyor.
Not : Bu sorunların hepsinin çözümlerini yazmışsınız. Fakat aynı anlattıgınız gibi yapmama ragmen semiclip dışında yukardaki sorunlarım hala devam ediyor. Serverımı 4-5 kere sıfırladım. tekrar baştan kurdum sonuc yine degişmedi. Müsait oldugunuzda ilgilenirseniz sevinirim @ömer telli.
server ip : 213.238.173.208
İYİ ÇALIŞMALAR KOLAY GELSİN.
- Adminlikleriniz suan calısmakta,
- https://panel.csduragi.com/urun/editor/ ... fix_de.cfg
burdaki dosyadan mp_auto_join_team'i 0 yapınız. ( tavsiyen 1 kalması spec beklemelerinin önüne geçersiniz. Sizin yerinize ben 0 yaptım dilediğiniz zaman burdan 1 yapabilirsiniz)- Hangi listede jail gözüküyor ?
- Serverın hata verip kapanması durumunda sys_error.log olusur. Hata verip kapanmıyorsa dosya oluşmaz
- Kontorl ettiğimde amx_super sorunsuz olarak calismakta. Adminlikleriniz olmadığı için çalışmıyor sanıyor olabilirsiniz ( 10:50:04 kullanim: amx_weapon <nick, #userid, authid or @team> <weapon #> )
[@Bilinmeyen Etiket] ben mi yalnış yapıyorum dicem imkansız aynı sorun var bende :S Biliyorum adminliklerin hepsini sildim çünkü sorun oldugu için. Şuan Adminlik sorunsuz diyorsunuz ama bende inanın çalışmıyor. Hatta sizin yazdıgınız denemeadmin nicki ile girdim. setinfofo _pw girmedim. Normalde giriş hakkınız yok demesi gerekirken, direk oyuna giriyor. setinfo _pw yazıyorum sizin yazmış oldugunuz denemeadmin ile giriyorum yine olmuyor normal user gibi giriyor. Bende mi sorun var anlamadım. Birdaha bakabilir misiniz ?
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yönetici - Mesajlar: 5460
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Dediklerimi harfiyen yapmadıgınız için sorun yaşamaktasınız.Hero yazdı:Ömer TELLİ yazdı:plugins.ini'den admin.amxxi kapatın , admin_sql.amxx'i açın.Hero yazdı:Omer bey 28dede admınlıkler yok onada bakarsanız sevınırım.
Bu kaçıncı yazışım size diğer insanların sunucuları ile ilgilememe engel oluyorsunuz
Sorun hala devam ettıgı ıcın yazıyorum yoksa neden gereksız yere rahatsız edeyım.
Suan baktım admin_sql.amxx'i açmıssınzı ve serverda adminlikler calısır hale gelmiş
19 Wild | HERO [Me STEAM_1:0:277430714 268 evet evet abcdefghijklmnoprstu
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yönetici - Mesajlar: 5460
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Calısmadıgına emin misiniz ? şuan serverda online admin varsener20 yazdı:Ömer TELLİ yazdı:sener20 yazdı:@Ömer Telli Bey kolay gelsin.
-Dediginiz gibi adminlikler için admin.amxx iptal edip, admin_sql_amxx aktifleştirdim.Ama sorun aynı adminlikler hala çalışmıyor.
-Servera girdiğimizde takım seçme seçenegi cıkmıyor direk takıma atıyor. Bunun için cfg dosyasının içinde mp_auto_join_team "0" yok. Eklememe ragmen hala aynı sorunu yaşıyoruz.
-Server normalde pro fakat listede jail olarak görünüyor ve giren arkadaşlar jail olarak gördügüm için girdigini söylüyorlar. Bunada bir çözüm bulursan sevinirim.
-Ayrıca hatalar için cstrike sys.eror.log dosyasındakileri atin demiştiniz. Cstrike diye bir dosya yok maalesef.
-Bunlara ek olarak amx_super çalışmıyor.
Not : Bu sorunların hepsinin çözümlerini yazmışsınız. Fakat aynı anlattıgınız gibi yapmama ragmen semiclip dışında yukardaki sorunlarım hala devam ediyor. Serverımı 4-5 kere sıfırladım. tekrar baştan kurdum sonuc yine degişmedi. Müsait oldugunuzda ilgilenirseniz sevinirim @ömer telli.
server ip : 213.238.173.208
İYİ ÇALIŞMALAR KOLAY GELSİN.
burdaki dosyadan mp_auto_join_team'i 0 yapınız. ( tavsiyen 1 kalması spec beklemelerinin önüne geçersiniz. Sizin yerinize ben 0 yaptım dilediğiniz zaman burdan 1 yapabilirsiniz)- Hangi listede jail gözüküyor ?
- Serverın hata verip kapanması durumunda sys_error.log olusur. Hata verip kapanmıyorsa dosya oluşmaz
- Kontorl ettiğimde amx_super sorunsuz olarak calismakta. Adminlikleriniz olmadığı için çalışmıyor sanıyor olabilirsiniz ( 10:50:04 kullanim: amx_weapon <nick, #userid, authid or @team> <weapon #> )
[@Bilinmeyen Etiket] ben mi yalnış yapıyorum dicem imkansız aynı sorun var bende :S Biliyorum adminliklerin hepsini sildim çünkü sorun oldugu için. Şuan Adminlik sorunsuz diyorsunuz ama bende inanın çalışmıyor. Hatta sizin yazdıgınız denemeadmin nicki ile girdim. setinfofo _pw girmedim. Normalde giriş hakkınız yok demesi gerekirken, direk oyuna giriyor. setinfo _pw yazıyorum sizin yazmış oldugunuz denemeadmin ile giriyorum yine olmuyor normal user gibi giriyor. Bende mi sorun var anlamadım. Birdaha bakabilir misiniz ?
31 efkan_AK @imAm STEAM_0:1:198097408 9120 evet evet abcdefghijkmnoprstu
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.78
- Clan İsmi: CapitaLL |
- İletişim:
[@Bilinmeyen Etiket]
Serverı sız guncelledıkten sonra sıfırladım sıfırlamama rahmen Bad rcon_password. hatası verıyor.Map degısemıyorum yardım edermısınız cs78
Gerek Kalmadı Çozdum
Serverı sız guncelledıkten sonra sıfırladım sıfırlamama rahmen Bad rcon_password. hatası verıyor.Map degısemıyorum yardım edermısınız cs78
Gerek Kalmadı Çozdum

Linklerini gizle |
-
Evet şimdi görüştüm kullanıyorum fakat çogu komutlar çalışmıyor diyor. Anlamadıgım admin ve slotlar bölümü varya, efkan _AK@ imAm nickli adminin ismi yok o bölümde. Bu adminlik nerden yazılmış peki ? siz admin ve slotlar bölümüne bakar mısınız ? ordan yazılmıyorsa bu adminlik nerden yazılıyor. Başka yerden yazılıyorsa admin ve slotlar bölümünü tekrar aktif edebilir misiniz ?Ömer TELLİ yazdı:Calısmadıgına emin misiniz ? şuan serverda online admin varsener20 yazdı:Ömer TELLİ yazdı:
31 efkan_AK @imAm STEAM_0:1:198097408 9120 evet evet abcdefghijkmnoprstu
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.16-28
- Clan İsmi: Wild
Ömer TELLİ yazdı:Dediklerimi harfiyen yapmadıgınız için sorun yaşamaktasınız.Hero yazdı:Ömer TELLİ yazdı: plugins.ini'den admin.amxxi kapatın , admin_sql.amxx'i açın.
Suan baktım admin_sql.amxx'i açmıssınzı ve serverda adminlikler calısır hale gelmiş
19 Wild | HERO [Me STEAM_1:0:277430714 268 evet evet abcdefghijklmnoprstu
Madem calısıyorda neden swde hıc bır yetkı kullanamıyorum yesıl yazamıyorum onu anlamadım bende .
Linklerini gizle |
-
Kod: Tümünü seç
; CSDuragi plugins
; Admin Base - Always one has to be activated
;admin.amxx ; admin base (required for any admin-related)
admin_sql.amxx ; admin base - SQL version (comment admin.amxx)
; Basic
admincmd.amxx ; basic admin console commands
adminhelp.amxx ; help command for admin console commands
multilingual.amxx ; Multi-Lingual management
; Menus
menufront.amxx ; front-end for admin menus
cmdmenu.amxx ; command menu (speech, settings)
plmenu.amxx ; players menu (kick, ban, client cmds.)
;telemenu.amxx ; teleport menu (Fun Module required!)
mapsmenu.amxx ; maps menu (vote, changelevel)
; Chat / Messages
antiflood.amxx ; prevent clients from chat-flooding the server
adminchat.amxx ; console chat commands
scrollmsg.amxx ; displays a scrolling message
imessage.amxx ; displays information messages
adminvote.amxx ; vote commands
; Map related
nextmap.amxx ; displays next map in mapcycle
mapchooser.amxx ; allows to vote for next map
timeleft.amxx ; displays time left on map
; Configuration
pausecfg.amxx ; allows to pause and unpause some plugins
statscfg.amxx ; allows to manage stats plugins via menu and commands
; Counter-Strike
restmenu.amxx ; restrict weapons menu
statsx.amxx ; stats on death or round end (CSX Module required!)
;miscstats.amxx ; bunch of events announcement for Counter-Strike
;stats_logging.amxx ; weapons stats logging (CSX Module required!)
; Enable to use AMX Mod plugins
;amxmod_compat.amxx ; AMX Mod backwards compatibility layer
;csduragi pluginleri
amx_gag.amxx ; GAG eklentisi
; Custom - Add 3rd party plugins here
csd_specbanner.amxx ; Spec Banner Eklentisi
csd_pubbotv2.amxx ; PubBot eklentisi, /slay /slap gibi kısayollar
csd_reklamengel.amxx ; reklam engelleme [kaldırmayınız]
iChat_2.3.3.amxx ; yeşil yazı
unbanmenu.amxx
Birader konuyu iyi takip edin tüm problemler giderildi plugins.ini yi bu şekilde kullanın
Linklerini gizle |
-
Herhangi bir sorun ile karşılaşırsanız konuyu gözden geçirin eğer yaşadığınız problem bu konuda çözümlenmemiş ise bu konuda belirtin.
Linklerini gizle |