Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Bakım hakkında , çökmeler , eksiklikler vs. (Genel Konu)

Oyunda karşılaştığınız hatalar , oyun hakkında genel bilgiler

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Ömer TELLİ
Yönetici
Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
Clan İsmi: csd

Mesaj gönderen Ömer TELLİ »

cormany666 yazdı:AMX Mod X plugins
csd_guard.amxx

; Admin Base - Always one has to be activated
admin_sql.amxx ; admin base - SQL version (comment admin.amxx)

olmuyor kardeşim
ne yapman gerektiği sana 100 kere söylendi, güç bela hangi ip olduğunu bi mesajında yazmıssında plugins.ini'ye girdim baktım denilen şekildemi yapmıssında olmuyor diyorsun ?
Şimdi ben düzelttim, adminliklerini sil tekrar düzgün bir şekilde yaz serverda adminlikler çalışıyor.

Kod: Tümünü seç

09:35:38 [AMXX] 1 Admin yuklendi

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

sener20

Mesaj gönderen sener20 »

@Ömer Telli Bey kolay gelsin.
-Dediginiz gibi adminlikler için admin.amxx iptal edip, admin_sql_amxx aktifleştirdim.Ama sorun aynı adminlikler hala çalışmıyor.
-Servera girdiğimizde takım seçme seçenegi cıkmıyor direk takıma atıyor. Bunun için cfg dosyasının içinde mp_auto_join_team "0" yok. Eklememe ragmen hala aynı sorunu yaşıyoruz.
-Server normalde pro fakat listede jail olarak görünüyor ve giren arkadaşlar jail olarak gördügüm için girdigini söylüyorlar. Bunada bir çözüm bulursan sevinirim.
-Ayrıca hatalar için cstrike sys.eror.log dosyasındakileri atin demiştiniz. Cstrike diye bir dosya yok maalesef.
-Bunlara ek olarak amx_super çalışmıyor.

Not : Bu sorunların hepsinin çözümlerini yazmışsınız. Fakat aynı anlattıgınız gibi yapmama ragmen semiclip dışında yukardaki sorunlarım hala devam ediyor. Serverımı 4-5 kere sıfırladım. tekrar baştan kurdum sonuc yine degişmedi. Müsait oldugunuzda ilgilenirseniz sevinirim @ömer telli.
server ip : 213.238.173.208

İYİ ÇALIŞMALAR KOLAY GELSİN.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

TunnS[C]
Server Ip/DNS: 213.238.173.78
Clan İsmi: CapitaLL |
İletişim:

Mesaj gönderen TunnS[C] »

[@Bilinmeyen Etiket]

Usta simdi siz serverleri sifirlayin dediniz bende 1 gun gecsin ustunden dedim bugun aksam 8 de felan sifirladim serveri %80 90 kurulumu yaptim fakat panel guncellenmemis durumda csd2017 yaziyor addons da simdi sordum bir daha sifirlayin diyorlar ama yine gelmicek guncelleme acaba napmam lazim yardim edermisiniz ne zaman sifirlicaz magduruz bizde :D

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Ömer TELLİ
Yönetici

TunnS[C] yazdı:[@Bilinmeyen Etiket]

Usta simdi siz serverleri sifirlayin dediniz bende 1 gun gecsin ustunden dedim bugun aksam 8 de felan sifirladim serveri %80 90 kurulumu yaptim fakat panel guncellenmemis durumda csd2017 yaziyor addons da simdi sordum bir daha sifirlayin diyorlar ama yine gelmicek guncelleme acaba napmam lazim yardim edermisiniz ne zaman sifirlicaz magduruz bizde :D
İp adresinizi yazın sizede güncelleme atalım

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

eXmajesticGaming

Mesaj gönderen eXmajesticGaming »

[@Bilinmeyen Etiket] cs4.csduragi.net serverımızın ip adresi. Önemli bazı sorularımız var .

1. addons klasörü içinde hem csdv2017 klasörü hem de csdcore klasörü mevcut. Serverda kapanma sorunu yok. Adminlikler aktif. Sıfırlamamıza gerek var mı ?

2. amx süper için siz CSDurağı olarak kuracak mısınız yoksa biz kendimiz kuralım mı ?

3. antiflashbug sanırım hiçbir şekilde çalışmıyor. Bunun için bir çözümünüz var mı ?

4. serverda oyuncu ve admin konuşmaları loglanmıyor. Bunun için ne yapabiliriz ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Ömer TELLİ
Yönetici

sener20 yazdı:@Ömer Telli Bey kolay gelsin.
-Dediginiz gibi adminlikler için admin.amxx iptal edip, admin_sql_amxx aktifleştirdim.Ama sorun aynı adminlikler hala çalışmıyor.
-Servera girdiğimizde takım seçme seçenegi cıkmıyor direk takıma atıyor. Bunun için cfg dosyasının içinde mp_auto_join_team "0" yok. Eklememe ragmen hala aynı sorunu yaşıyoruz.
-Server normalde pro fakat listede jail olarak görünüyor ve giren arkadaşlar jail olarak gördügüm için girdigini söylüyorlar. Bunada bir çözüm bulursan sevinirim.
-Ayrıca hatalar için cstrike sys.eror.log dosyasındakileri atin demiştiniz. Cstrike diye bir dosya yok maalesef.
-Bunlara ek olarak amx_super çalışmıyor.

Not : Bu sorunların hepsinin çözümlerini yazmışsınız. Fakat aynı anlattıgınız gibi yapmama ragmen semiclip dışında yukardaki sorunlarım hala devam ediyor. Serverımı 4-5 kere sıfırladım. tekrar baştan kurdum sonuc yine degişmedi. Müsait oldugunuzda ilgilenirseniz sevinirim @ömer telli.
server ip : 213.238.173.208

İYİ ÇALIŞMALAR KOLAY GELSİN.
  • Adminlikleriniz suan calısmakta,
  • https://panel.csduragi.com/urun/editor/ ... fix_de.cfg
    burdaki dosyadan mp_auto_join_team'i 0 yapınız. ( tavsiyen 1 kalması spec beklemelerinin önüne geçersiniz. Sizin yerinize ben 0 yaptım dilediğiniz zaman burdan 1 yapabilirsiniz)
  • Hangi listede jail gözüküyor ?
  • Serverın hata verip kapanması durumunda sys_error.log olusur. Hata verip kapanmıyorsa dosya oluşmaz
  • Kontorl ettiğimde amx_super sorunsuz olarak calismakta. Adminlikleriniz olmadığı için çalışmıyor sanıyor olabilirsiniz ( 10:50:04 kullanim: amx_weapon <nick, #userid, authid or @team> <weapon #> )

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

TunnS[C]
Server Ip/DNS: 213.238.173.78
Clan İsmi: CapitaLL |
İletişim:

Mesaj gönderen TunnS[C] »

Ömer TELLİ yazdı:
TunnS[C] yazdı:[@Bilinmeyen Etiket]

İp adresinizi yazın sizede güncelleme atalım
213.238.173.78 Zombie WarS
Haber verirseniz sifirlayip kuruluma baslarim serveri kapattim suan
En son TunnS[C] tarafından Sal Mar 07, 2017 10:56 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

cormany666

Mesaj gönderen cormany666 »

ne yapman gerektiği sana 100 kere söylendi, güç bela hangi ip olduğunu bi mesajında yazmıssında plugins.ini'ye girdim baktım denilen şekildemi yapmıssında olmuyor diyorsun ?
Şimdi ben düzelttim, adminliklerini sil tekrar düzgün bir şekilde yaz serverda adminlikler çalışıyor.

; AMX Mod X plugins

; Admin Base - Always one has to be activated
;admin.amxx ; admin base (required for any admin-related)
admin_sql.amxx ; admin base - SQL version (comment admin.amxx)

Ayarladiğiniz şekilde bile adminliklerin tamamını sildim tekrardan yazıyorum serveri aç kapa yaptım adminlik hala aktif olmuyor Cs22 benim sunucum böyle bi işlem yaptığınıza eminmisiniz ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

holigan
Server Ip/DNS: 213.238.173.117
Clan İsmi: Holigan | Clan

Mesaj gönderen holigan »

cs59, Son 1 haftadır değişik olaylar yaşanıyor panele yüklediğim ses ve model dosyaları servere girerken aynı isimle ama farkli içeriklerle indiriliyor.
Oyunu tamamen sildim ve ilk defa kendi serverime girdim bir model ve ses dosyaları panele yüklediğim isimler ile aynı fakat içerikleri farklı olarak indi bu durum cs53 dede yaşandı dün gece fark edildi.
Benim önerim server'ını halen sıfırlamamış olan kullanıcıların dosyalarını kontrol etmeleridir.
İyi forumlar.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Hero
Server Ip/DNS: 213.238.173.16-28
Clan İsmi: Wild

Mesaj gönderen Hero »

Omer bey serverı tekrar sıfırladım admınlıkler gıdıp geldıgı ıcın yıne olmuyor panelden siz ayarlayabilirmisiniz müsait zamanınızda rica etsem ip : cs28.csduragi.com

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli