Bakım hakkında , çökmeler , eksiklikler vs. (Genel Konu)
Moderatör: Moderatörler
-
[@Bilinmeyen Etiket] cs249 un sahibiyim her hangi bir plugın yuklemeye calıstığımda hata vermesede server kaldırmıyor çöküyor gene sıfırlamam gerekiyor kontrol edebilir misiniz ?
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Ömer TELLİ yazdı:ip adresinizi yazmakla başlayabilirsinizMustican98 yazdı:amx_super çalışmıyor serveri sıfırladık faydası yok ne yapmamız lazım 1gündür server bakımda
213.238.173.190
TS148.csduragi.com
Amx_revive amx_team ne amx komutu varsa çalışmıyor ömer bey bakabilirmisiniz birde genel olarak bizim silmedigimiz .ini .cfg dosyalarının içi silinmiş bulunmakta bakabilirseniz sevinirim
Linklerini gizle |
-
[@Bilinmeyen Etiket]Ömer TELLİ yazdı:ip adresinizi yazmakla başlayabilirsinizMustican98 yazdı:amx_super çalışmıyor serveri sıfırladık faydası yok ne yapmamız lazım 1gündür server bakımda
213.238.173.190
TS148.csduragi.com
Amx_revive amx_team ne amx komutu varsa çalışmıyor ömer bey bakabilirmisiniz birde genel olarak bizim silmedigimiz .ini .cfg dosyalarının içi silinmiş bulunmakta bakabilirseniz sevinirim
Linklerini gizle |
-
Cs durağı bizim server sürekli çöküyo ama plugincimiz olmadığı için serverimizi sıfırlıyamıyoruz lütfen sizde sıfırlamayın daha demin açıldı server gitmemişti pluginler sonra tekrar çöktü bide redbulla alttan yazma çalışmıyor amx_superde server ip : 213.238.173.251 bizi bilgilendirirseniz mutlu oluruz .
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yönetici - Mesajlar: 5460
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
serverınızı sıfırlayın düzelecektir. Eski dosyalar kurulu sizdeMustican98 yazdı:[@Bilinmeyen Etiket]Ömer TELLİ yazdı:ip adresinizi yazmakla başlayabilirsinizMustican98 yazdı:amx_super çalışmıyor serveri sıfırladık faydası yok ne yapmamız lazım 1gündür server bakımda
213.238.173.190
TS148.csduragi.com
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Serverınızı sıfırlamanız gerekiyoryusufbaba132 yazdı:Cs durağı bizim server sürekli çöküyo ama plugincimiz olmadığı için serverimizi sıfırlıyamıyoruz lütfen sizde sıfırlamayın daha demin açıldı server gitmemişti pluginler sonra tekrar çöktü bide redbulla alttan yazma çalışmıyor amx_superde server ip : 213.238.173.251 bizi bilgilendirirseniz mutlu oluruz .
Linklerini gizle |
-
[@Bilinmeyen Etiket] Serveri sıfırlamadım mic kesilmesi normalmidir sıfırlasam düzelirmi?
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: Cs.teknoklan.com
- Clan İsmi: TeknoKlan
- İletişim:
[@Bilinmeyen Etiket]
abi jbmenude jb
g_jbpacks olarak tanimli diger pluginlerde
jb_get_user
kullandim.
jbmenuyle diger pluginler yabanci kaliyor onceden olmuyordu.
abi jbmenude jb
g_jbpacks olarak tanimli diger pluginlerde
jb_get_user
kullandim.
jbmenuyle diger pluginler yabanci kaliyor onceden olmuyordu.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 244
serveri sıfırladım core panel oluştu serverimi tekrardan yaptım sık sık çökmeler yaşıyorum csstrike diye bişey yok panelde bide jailbreak'de otomatik t takımına atma yok jailbreak.ini de haberiniz olsun eklemeyi unutmuşsunuz kardeşim hadi be yardımcı ol bakalım [@Bilinmeyen Etiket]
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
serverınız gblarca log basıyor çökme sorununu ondan yaşıyorsunuz. Eklentilerinizin hepsi Allaha emanat sürekli hata vermekteomereis1907 yazdı:serveri sıfırladım core panel oluştu serverimi tekrardan yaptım sık sık çökmeler yaşıyorum csstrike diye bişey yok panelde bide jailbreak'de otomatik t takımına atma yok jailbreak.ini de haberiniz olsun eklemeyi unutmuşsunuz kardeşim hadi be yardımcı ol bakalım [@Bilinmeyen Etiket]
configs/maps/prefix_jail.cfg içerisinde gerekli otomatik takıma atma ayarları yapılı. Sizde sorun cıkartan eklentileriniz
Linklerini gizle |